Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok az olyan esküvők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan esküvőkről, ami többe kerül mint 1 millió?

Figyelt kérdés
Van értelme? Hülyeség az egész ennyit költeni rá? Van jó dolog, ennyi kell, mert a legjobb dolog az életben stb?
2018. aug. 23. 13:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
81%

Ha szük csaladi körben tartod,

aztan buli otthon a kertben kis grillezessel

akkor 1millio

nekem 1 eve volt 50fö

csak csalad közeli rokonok,par gyerekkori barat!

2 millio volt

persze ebbol 400 volt a fotos videos

De kell menyasszonyi ruha,öltöny

En pl nem a leghitvanyabb ruhat akartam

meg nem is hasznaltat

szerettünk volna szep helyen esküdni

szerettünk volna szep dekoraciot es stb...

Meg ha lehet h xy ev mulva elvalunk ami nem biztos sztem

akkor is megéri

mert örök emlék!

Amikor az ember szervezi az esküvöjet akkor jöttök ra mennyi mindent akartok meg.

Mi se akartunk ennyit költeni,de minden penzt megért!

Gyönyörüek voltunk,gyönyörü volt a szertartas,a ruhaink

csak sugaroztunk a boldogsagtol

es csak ez szamit nem a penz!

Akik esküvö elött allnak nem tudjak meg milyen ez

Higyjetek el lesz köztetek olyan aki majd megis meglepödik

mennyibe került de nem fogja banni

2018. aug. 23. 16:55
 22/35 anonim ***** válasza:

Nekünk 1.100 ezerben volt, ez 17 fő volt, és nem volt benne táncolás, vőfély, koszorúslányok, stb.

Amiből nem engedtem: hosszú fehér ruha (varratott), elegáns étterem, elegáns dekoráció, szép autó (bérelve), nagyon jó fotós.

Ez az 1.100 ezer a következőket tartalmazta:

Hosszú fehér ruhám, sminkes, cipőm, polgármesteriben valamiért elkértek 20 ezret, aztán jeggyűrűk, virág (autóra, csokrom, örömanyák, vőlegény kitűző), bérelt autó, süti, menyasszonyi torta, étterem (kaja, pia, dekoráció).

DJ és vőfély nem volt, CD-ről halk zene szólt, ez lényegében egy ünnepi ebéd volt, tortavágással, kötetlen beszélgetéssel. Vőlegény ruházatát nem számoltam, mert ő fel tudja venni máskor is, az öltönyt is, inget is, cipőt is.

Hát ez volt 1,1M.

És ez egy bensőséges, családias, meghitt kis esküvő volt.

2018. aug. 23. 18:55
 23/35 anonim ***** válasza:
Előző voltam: Ja, és a fotós is benne volt (jegyesfotózás és kreatív fotózás, ennyi.)
2018. aug. 23. 18:57
 24/35 anonim ***** válasza:
35 fős, pár órás esküvőm került közel 1 millióba. Ráadásul úgy, hogy ott spóroltunk, ahol tudtunk. Persze nem hitelből fizettük, de őszintén szólva annyira nem volt nagy élmény, hogy tényleg megérje. Szóval szerintem nincs túl sok értelme, talán ki tudtuk volna hozni olcsóbban...
2018. aug. 24. 12:34
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyik volt osztálytársamék azért tartottak 200+ fős lagzit, mert kiszámolták, hogy így éri meg.

Ugye vannak fix költségek (ruhák, virágok, fotós, stb.) meg a változó költségek (vacsora, italfogyasztás), a fix költségek jobban eloszlanak 200 fő között, mint 100 fő között.

A számítás helyesnek bizonyult, az esküvő ára mindennel együtt épp hogy átlépte a 3 milliót, de 4,5 millát kaptak nászajándékba.

2018. aug. 24. 13:17
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi is 50fönel visszakaptunk 1600 000et

2 millio volt az esküvö

Persze a közelibb rokonok adnak több penzt

plussz volt menyecsketanc

Erre azert sose alapozzon senki

De altalaban minimum felet visszakapja a par

2018. aug. 24. 14:14
 27/35 anonim ***** válasza:
51%

Mindenki olyan esküvőt tart amilyet akar.

Az én vélemènyem annyi, hogy szerintem kvàzi egy bulira ennyit költeni pénzkidobàs. A férjem is így gondolja. Mi mindketten pici nem puccparàdè esküvőt szerettünk volna. Karàcsonyi hangulatú, esküvőnk volt , feldíszített fàval, ünnepi díszítéssel, 17 fős szűk csalàdi- baràti körben hàzasodtunk össze, utàna pedig volt ebéd, tortàk... Még az ünnepi dekorért se kellett semmit fizetnünk. Decemberben alapból volt minden a hàzassàgkötőben és az étteremben is. Tökéletes volt, csak 95 ezer ftba került az egész, és nem dobtunk ki milliókat az ablakon- mégis hàzasok- egymàs csalàdtagjai lettünk hivatalosan :) Ez volt a cél, nem a pénzszóràs meg a magamutogatàs. Megadtuk a módjàt, de csak kicsiben. Nagyon szép nap volt, szeretünk visszagondolni rà, de a lényeg , az, hogy ketten egy csalàd lettünk, és így a közös élet csak ez utàn jött. Ez a legjobb rész:)

2018. aug. 24. 14:19
 28/35 anonim ***** válasza:
66%

Jajjj, én nem is olvastam végig, ez akkora csacsiság!!!

ha esküvő, és csak a normál dolgok vannak: étterem, fotós,2 fő zenekar, torta, meghívó, dekoráció, sütemények, gyűrű, ruha, fodrász, smink... ez amit leírok már a 2 milliót veri 50-70 fő körül. Azalatt csak a batyus van, meg a két tanús, vagy a szűk család, 12-20 fő otthon, a kertben bográccsal.

Amúgy a kérdésre válaszolva: (ez itt egy kimoderált szó), ha ez lenne a legjobb dolog az életembe, de ha csinálom, csináljam rendesen.

2018. aug. 24. 21:39
 29/35 anonim ***** válasza:
ja, és ki, hogy érzi, számára mi a rendes?????
2018. aug. 24. 21:44
 30/35 anonim ***** válasza:

Mindenki olyat csinal amire vagyik.

Aki teheti es szereti ha közeppontban van nemcsak szük csaladi esküvöt rendez.

Van aki nem teheti meg,van aki nem akar nagy lakodalmat.

En azt vallom az az igazi jo buli lakodalom

mint ami regen volt összegyült a nepseg es egy jo nagyot bulizott🙂

Senki sem elitelendö

ettöl függetlenül h kicsi v nagy

semmi garancia arra h aki kicsi esküvöt csinalt együtt maradnak örökre

mint ahogy az sem aki a nagy esküvö hive

Ismerek olyat akik bantak h nem szabtak ra több penzt

olyat is aki banta a nagy esküvöt

nalunk minden tökeletes volt,es nem csinalnam vissza.

Mindenki jol erezte magat,jo visszanezni ahogy összegyültünk

amennyit nevettünk,ahogy a 2csalad közelebb került egymashoz.

2018. aug. 24. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!