Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a vélemményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemményetek arról, ha a menyasszony előtt egy kisfiú és egy kislány szórja a virágszirmokat bevonuláskor?

Figyelt kérdés
Sajnos csak egy kislány van a násznépben.

2018. aug. 17. 08:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Felesleges és giccses, soha nem csináltatnék ilyet senkivel.
2018. aug. 17. 09:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én anno felkértem barátnőm kislányát, hogy vonuljon előttem, az ok pedig elég prózai volt: azt reméltem, hogy legalább valamennyire elvonja rólam a figyelmet (férjem nagy vágya volt, hogy lásson bevonulni, én viszont kivoltam tőle, h mindenki engem fog bámulni... egyszer túléltem, szerencsére soha többet nem kell xD). Ezt azoknak írtam, akik szerint csak a menyasszony egonövelése lehet a cél...
2018. aug. 17. 09:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az adott lehetőségek és a szertartás választott típusa/jellege határozza meg, hogy mi a legoptimálisabb választás e szempontból a nagy napra.

Egy megfelelően nagy vendégsereggel rendezett, vagy alapból liturgikus és nagy pompával zajló ceremóniánál a sziromszóró lányok, a csokorhozó kislány, a gyűrűpárna-hozó fiú szerepeltetése sem „sok”, sőt némely esetben a szerephez juttatásuk nem csupán az alkalom ünnepélyesebbé tételéhez járul hozzá, nem csupán a menyasszonynak segít megosztozni a figyelmen, de a családi egység ápolásához, a belső rejtett vagy nyílt konfliktusok feloldásához is hozzájárulhat. Szertartásvezetésem során volt már egyedül, külön zenével bevonuló menyasszonyicsokor-hozó kislány is és gyűrűpárna-hozó fiú is (az egyik esetben a vőlegény kislánya, a másik esetben a menyasszony fia, akiknek a másik házasuló fél a nevelőszülője lett, és külön szerették volna bevonni, szerephez juttatni őket, ennek egyértelmű jelentéstartalmával, szimbolikus szerepével…)

Az esküvőnél a ceremónia a jövendő házaspáré. Ők nyilvánítják ki egymás felé és nyilatkoztatják ki az egybegyűltek előtt, hogy ők mostantól egy párt kívánnak alkotni, és ezt helyénvaló módon úgy kell megtenniük, ahogyan a leginkább átérzik ennek a súlyát és jelentőségét, ahogyan a leginkább kifejezi őket és szándékukat, ahogyan ezt leginkább tudják kommunikálni azoknak, akiket osztozni hívtak örömükben. Bármit is mondunk, mi hozzászólók, ezt az ifjú párnak kell eldöntenie, és nem lehet a nagy napon semmi sem túl egyszerű, vagy túl „cafrangos”, ha az ott és akkor őket fejezi ki, őket ünnepli, és ezt ők így érzik, így élik meg…

Szerintem. :)

2018. aug. 17. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

Giccses, és nem is értem, miért kéne egy esküvőből gyereknapot csinálni.

Én mondjuk eleve a kisgyerekek bármilyen fokú jelenlétét nem igazán tudom értelmezni, hogy minek kell, és kinek jó...

2018. aug. 17. 11:54
 15/20 anonim ***** válasza:

Tök jó, amíg a gyerek is akarja és élvezi. Ilyen viszont kb. az esetek egy százalékában fordul elő. Általában inkább nem akarja, zavarja a tömeg, fél, nem akar szerepelni. Ebből lesz aztán az, hogy anyuka hozza be a gyereket egy szál pelenkában aki ordít, taknya-nyála egybefolyik és a végén hozzávágja az eskető anyakönyvvezetőhöz/paphoz a gyűrűpárnát és ordít tovább.

Akkor oké ez, ha a gyerek benne van, sőt várja és magától be tud sétálni a gyűrűvel, mosolyogva és ezt nem azért csinálja mert elvárják tőle, hanem mert Ő is akarja.

2018. aug. 17. 12:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Van gyerekem már, aki részt vesz majd az esküvőnkön, de ilyesmit nem fog csinálni.
2018. aug. 17. 12:58
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
Az én lányaim szerették. Többször is voltak. Kb öt éves kortól alkalmasnak rá. Szépek voltak, tetszettek maguknak, fontosnak érezték magukat. Szóval nekem semmi bajom a dologgal. Amúgy nekem két tanús esküvőm volt, tehát nem vagyok felhajtás párti. Amíg a gyerekeknek van kedvük részt venni, én engedem.(Gyerekként en is voltam koszorúslány, gyűlöltem-minden ember más:)) Nem benáztak, voltunk előtte próbán. Tudták mi a dolguk, én nem kísértem őket.
2018. aug. 17. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem elcsépelt, a saját esküvőmön tuti nem lenne ilyen.

Ha viszont ti akarjátok, akkor csináljátok csak.

2018. aug. 17. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

Remek ötlet, főleg, mikor valamelyik gyerek úgy dönt, inkább mégsem, és vagy idiótán viselkedik, vagy nyávog vagy üvölt.

Fantasztikus, a násznép is szokta szeretni... ja, nem, tök felesleges hülyeség.

2018. aug. 17. 16:21
 20/20 anonim ***** válasza:
38%
Amcsimajmolás.
2018. aug. 17. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!