Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi stílusú régi ruhák közül melyik tetszik a legjobban? Melyik stílust tudnál elképzelni esküvői ruhádnak?
2010. jún. 20. 17:51
21/28 anonim válasza:
1897-est és az 1904-est eltudnám képzelni esküvőre.
22/28 A kérdező kommentje:
ma 22:12
Hát igen, nem tangakivillantós farmerek az biztos... :)
Szívesebben járnék ilyen ruhába nap, mint nap (persze hétköznap nem krinolinba)!
2010. jún. 20. 22:16
23/28 anonim válasza:
1912,
1913-bol pedig az arany-feher kombinacio
szerintem a hatalmas alsoszoknyak elrejtik a nok torekeny alakjat... nem tudom, nekem a szolid ruhak jobban tetszenek. Peldaul az 1912 ugy ahogy van, fel lehetne venni, mint eskuvoi ruhat :) 1913-nal is eleg, ha az arany helyett halvany csont- vagy vajszinnel kombinaljuk, es szinten kesz a ruha :)
Amgúgy a tobbit is el tudnam kepzelni, mint eskuvoi ruhat... de nekem szemely szerint ez a szolidabb stilus jon most be
24/28 anonim válasza:
Nekem az 1800-as évi tetszi, hosszu, karcsu, egyszerű.
25/28 anonim válasza:
1831 vagy 1913 ezek tetszenek :D és jók lennének esküvőinek is :)
27/28 anonim válasza:
Hú, de szépek!
Nekem az 1867-esen a középső rózsaszín tetszik nagyon + az 1800-as :)
28/28 anonim válasza:
Ha valakinek szép alakja van, az 1800-as fazonja nagyon klassz lehet... Én abban akarnék esküdni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!