Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett Viktória svéd királyi hercegnő menyasszonyi ruhája? Tegnap volt az esküvője Daniel Westling személyi edzővel. Képek:
2010. jún. 20. 14:03
12/24 anonim válasza:
14:09 Téged nem hívtak meg??? Én ott voltam. Szerintem szép volt. Nekem azt mondta a Viki, hogy azért volt ilyen egyszerű ruhája, mert állandóan ki van glancolva és egyszer végre kényelmes ruhát akart.
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
szép volt, de valahogy a ruha egyszerűsége nem fért össze a hatalmas uszállyal. ráadásul az uszály vége olyan szögletes, furcsa. tényleg olyan, mint egy abrosz. az h egyszerű önmagában nem baj, mindenki olyat választ, ami a személyiségéhez illik.
16/24 anonim válasza:
17/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem:S
Még ha nem lenne hercegnő akkor is azt mondom hogy csúnya!Szóval én nem csak arra hivatkozok h egy hercegnőhöz képest....stb......hanem amúgy se!
18/24 anonim válasza:
nem ertek hozza, de szerintem borzalmas...
az a hosszu valami, amit huz maga utan(talan, az az uszaly?), szerintetek nem ugy nez ki, mint valami orbitalisan nagy tisztasagi betet?
19/24 anonim válasza:
Igen, egyetértek! Uszály nélkül szép lenne a ruha, de ez a szögletes uszály vmi borzalmas!!!
Vagy ha már mindenképpen uszály, akkor a ruha is lehetne habos-babosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!