Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szülőköszöntést, sem szülőbúcsúztatót, sem semmi hasonlót, de érzem, hogy rosszul esik kicsit a nevelőapámnak. Valami ötlet?
Apám már kicsi koromban lelépett, azért pár évig még évi 2-3 alkalommal látogatott, de mostanra már eléggé elidegenedtem tőle. A nevelőapám 8 éves korom óta van együtt anyámmal, azóta házasok már, és van egy 13 éves hugom is, a közös gyerekük.
Így az esküvőm közeledtével ugye gondolkozunk a menetrenden, programokon, és mindenkivel egyetértünk abban, hogy szülőköszöntés ne legyen. De amikor az összes szülős vonatkozású dolog szóbakerül, a nevelőapám meg sem szólal, eléggé háttérbe húzódva hallgat. Érzem rajta a feszültséget. Szerintem valamilyen szinten bántja a dolog. Nem volt felhőtlen a viszonyunk soha sem, de ha szükségem volt rá, ott volt. Pedig csak 22 volt, amikor anyámat megismerte (9 évvel fiatalabb anyámnál), és így is vállalta az egészet.
A főasztalnál egyértelműen anyám-a nevelőapám-és a húgom lesz mellettem. (apám és az ő új családja az egyik asztal végében kap majd helyet, úgysem ismernek majd jóformán senkit, és biztos vagyok benne, hogy ha egyáltalán eljönnek, hamar lelépnek majd.. )
De van még valami kis gesztus, ajándék vagy valami, amivel mégis csak meg tudnám lepni, aminek örülne, de mégsem szereplős?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!