Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Jogos a döntés?
Mindig is hatalmas lagzit akartam, gyönyörű habos-babos mennyasszonyi ruhával, vöfénnyel, stb...
Ez olyan szinten volt hogy minden megvolt a vőlegényt kivéve 😁
De terhes lettem 24 évesen, 27évesen ott hagytam gyermekem apját.
Úgy voltam vele,hogy 30éves kor alatt még belefér a nagy lagzi és a felhajtás gyerek mellett is.
De 30 felett már ciki egy gyerekkel a dinom, dámom lakodalom. És a házasság köteléke sem olyan fontos már.
Normális ez?
Nézd meg az ilyen esküvőket, hogy hány évig maradnak fent, és nézd meg azokat, akik nem a felhajtásra mentek, mégis huszon éve nyúzzák egymást:D
Neked kell tudni, hogy megéri ennyi pénzt kidobni?, vagy sem:D Én inkább a nyúzást választanám a helyedbe, jó némi fehár riuhával, mert mégis csak egyszer élünk alapon:D
Teljesen normális. Ideje rájönnöd, hogy az egyetlen fontos ebből maga a vőlegény. Aki jó férj lesz, az akkor is az lesz, ha melegítőben mondjátok ki az igent két tanúval, aztán esztek egy hot-dogot.
A lakodalom része igazából csak pénzkidobás, nem fontos. Ami lényeges (maga a házasságkötés, aláírni azt a bizonyos papírt), az ingyen, külsőségek nélkül is ugyanannyit ér. Csak kettőtökön múlik a házasság.
Es miert is ciki?
Olyant szervezz, amilyent ti akartok.
Nincs ezzel baj. Amúgy is csak a csilivili világról szól az esküvő.
Azaz érdekes ami utána jön. Szóval jól gondolod. Tetszik
Normalis de az is normalis lenne ha meg mindig vagynal ra!!
De en azt mondom ha ez egy almod volt valositsd meg(ha tehetitek)
egyszer adodik meg es örök emlek marad
nehogy megband egyszer h kis csaladi esküvö volt
atertekelödtel felnöttel idövel mas lett a fontos,mas lett az almod ez mindig igy van
a lenyeg h szeressetek egymast
Olyan esküvőtök legyen amilyet ti szeretnétek a pàroddal .. Én a magam részéről 25 évesen gyerek nèlkül is pénzkidobàsnak éreztem a sokszàzezres- milliós puccparàdé esküvőt habcsók ruhàval, 100 fős nàsznéppel. A férjem is így volt vele, szóval mi kicsi de hangulatos esküvőt tartottunk karàcsonyi dekorral ( 2 héttel az ünnep előtt), ahol csak azok voltak akik igazàn fontosak nekünk. Szülők, testvérek, nagyszülő, + a szűkebb baràti kör, utàna meg egy ebéd+ tortàk. 100 ezer ft alatt kijött az egész és nem kellett soselàtott rokonokat kerülgetni akiket elvileg " illik" meghívni de vagy nem kedveljük őket vagy nem tartjuk a kapcsolatot ( vagy mindkettő)
Szerencsére a nagy, 1 nap alatt milliókat elbulizó, és a 2 tanús farmeres ceremónia közt sok àtmenet van:) Mi is szerettük volna megadni a módjàt, meg is tettük, csak màsképp.
Ha 30 felett gyerekes nőként mentem volna férjhez, akkor is ilyen esküvőt akartam volna.
Ne azon múljon hàny éves vagy és szültél- e. Ha csak ezt nézed, de valójàban vàgysz a nagy bulira, meg fogod bànni ha nem olyat tartotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!