Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel az esküvőmön, ha ez már a második, és terhes vagyok?
November 22-én lesz az esküvőm. Most megyek férjhez másodszor, ezért nem akarok esküvői ruhát felvenni. Mire az esküvőnk lesz, éppen 6 hónapos terhes leszek.
MIT VEGYEK FEL AZ ESKÜVŐMÖN???
Én a 7. hónapban voltam, amikor férjhez mentem, igaz, elsőre, de kis esküvő volt és nem szerettem volna pocakosan menyasszonyi ruhában lenni. Mivel nem vagyok kosztümös terhesen (terhesség előtt munka miatt sokat hordtam, de most valahogy nem érzem magaménak), így én vettem egy szép fekete nadrágot, aminek az anyaga nagyon hasonlított a férjem öltönyéhez és ráadásul még csinos is volt. Nem gondoltam volna, hogy találok ilyet kismamagatyóban, mert elég magas vagyok és a legtöbb nadrág, amit próbáltam, az slampos és bő szabású volt. Ez viszont nagyon csinos élére vasalt szövetnadrág. Ehhez én egy gyöngyökkel díszített fehér top-ot vettem, közepesen mély dekoltázzsal, ez eredetileg nem kismama felső volt, de mell alatt bővülő szabású, a pocakomat kiemelte szépen, nem volt sem szűk, sem bő és erre vettem egy fehér szatén bolerót. Pluszban fehér cipő és én ezüst kiegészítőket választottam a fehérhez: viszonylag nagy bross a boleróra, egy rövidebb köves nyaklánc, hozzá karkötő.
Nem volt bonyolult és drága szerelés, de mindenki szerint nagyon menyasszonyos volt együtt, pocakos menyasszonyos, legszívesebben most is felvenném még, de már szülés előtt vagyok és nem nagyon megyek olyan helyre, ahova ennyire ki kellene öltözni.
Én egyébként először szoknyára gondoltam, de bármennyit próbáltam fel, mindegyikben úgy néztem ki, mint egy gömb, egybe ruhát pedig azért nem szerettem volna, mert én terhesen is inkább a szűkebb alakot kidobó felsőket szeretem, ruhában is csak ilyet tudtam volna elképzelni magamon, de a fenekem is nagyobb lett egy számmal, amióta terhes vagyok, épp ezért nem mertem bevállalni.
Leginkább azt gondold át, hogy mennyit szeretnél rá költeni és miben érzed magad kényelmesen, pocakosan az utóbbira még inkább oda kell figyelni, mert annak semmi értelme, ha magadra rángatsz egy ruhát, kosztümöt, szoknyát, mert úgy "illik", közben meg nem érzed magad igazán szépnek, vagy minden leülésnél és felállásnál kínosan igazgatod magad.
Sok boldogságot!
Szia!
Vegyél egy szép alkalmi kismamaruhát,gyönyörűeket lehet kapni.Én voltam terhesen esküvőn a menyasszony tanúja,nagyon szép elegáns ruhát vettem magamnak.Eladó az enyém,de bordó az lehet nem a legmegfelelőbb szín a menyasszonynak.De nagyon csinos krémszínűek voltak.Persze ez ízlés kérdése,olyat válassz ami neked meg a párodnak tetszik.
Gratulálok,minden jót.
Én is pocakosan mondok IGENT,de nem menyassonyi ruhàban.
A kosztümöket szeretem,de nem hinném hogy olcso mulatsàg varratni hirtelen egyet.
Én elegàns kismama ruhàt nézek magamnak,Hogy milyen szint,még nem tudom,valoszinü vilàgosabbat,egy szép alaklmi frizura,néhàny kiegészitö ékszer,egy csinos cipö.szerintem nem kell több.
Fehéret, és kimondottan menyasszonyi ruhát én sem vennék fel, ha a helyedben lennék.
Egy alkalmi ruhát választanék, szép halvány színűt, talán ekrüt vagy halvány rózsaszíneset.
Bő szabásű, vagy kimonottan kismamaruhát választanék.
De szerintem egy megoldásnak jó, ha kölcsönzöd.
A legtöbb esküvőiruha kölcsönzőben foglalkoznak alkalni ruhákkal is. Ott valószínűleg rád is tudják alakítani.
Még van időd, kicsit érdeklődj utána a környéketeken.
Az egyik ismerősömnek épen tavaly volt ilyenkor nov.ben a 2. esküvője, ott is volt kb. 50 fő. a férjnek az első lagzi volt.
A csaj rendes fehér menyasszonyi ruhát vett fel, nagyon szépen állt rajta, ő akkor 3 hónapos terhes volt.
Én simán felvenném a fehér menyasszonyi ruhát, van kimondott kismama ruha szalon is.
Tudom mert nekem a nyáron volt a lagzim, az első, és 23 hetes voltam épp akkor. :-))
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!