Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha a násznépnek 40 percet kell autóval hazautazni a lagzi után?
Figyelt kérdés
#esküvő #hazautazni
2018. júl. 23. 11:44
1/8 anonim válasza:
Hát kimerülten rossz vezetni szerintem, ráadásul a lagzik hajnalig tartanak. De 40 perc miatt nem érdemes szállást foglalni. Fogós kérdés.
2/8 anonim válasza:
Szerintem önmagában a távolság és az idő egyáltalán nem vészes. Ennél naponta többet szoktam utazni az egyetem és munka miatt városon belül. Nekem nem lenne ezzel gondom, még nagyobb távolság esetén is simán meg tudom oldani, de mások vagyunk. Lehet, hogy valakinek esetleg az okozhat problémát, ha este/éjjel kell autózni, mert azt nem mindenki szereti, főleg lagzi után, fáradtabban. Valamint nem biztos, hogy minden családban/társaságban stb., van olyan, aki önként és dalolva magára vállalja a vezetést és azt, hogy nem fogyaszt alkoholt.
3/8 anonim válasza:
40 perc?
Ne hü lyéskedj, egy kisebb városban is simán lehet ennyi átmenni a településen, semmi extra nincs ebben... Nem tudom, hogy lehetne ennél gyorsabbat..kb ha a kertetekben lenne a lagzi, és mindenki nálatok aludna :D
4/8 anonim válasza:
Nem. Ez semmi. Ezt varoson belul is lehet abszolvalni.
5/8 anonim válasza:
Akkor van gáz, ha ezért megszólnak/elégedetlenkednek.
6/8 anonim válasza:
Nem gáz. Viszont érdemes mérlegelni,hogy ha sok ember egy fele utazik nem lehetne e buszt indítani, ami összeszedi,majd az éjszaka folyamán hazaszállítja őket.
Akkor tudnának lazulni,inni.
7/8 anonim válasza:
Tehát akkor a násznépedből családonként egy ember tuti egy pezsgőt sem ihat meg.
Ne haragudj ez nagyon gáz. Nehogy már ne tudjatok kibérelni egy tízfős kisbuszt, ami ha megtelt, akkor elviszi az embereket.
8/8 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ezt nem tudod egyedül, vagy a társaddal együtt eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!