Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi esküvő! Volt valakinek?
Nagyon kevés közeli rokonunk és családtagunk van, akiket megtudunk és meg is szeretnénk hívni az esküvőnkre. A vendégkört inkább barátok tennék ki. (max 70 fő)
Mivel első nekifutásra úgy számoltuk, hogy legalább 2 millió forint lenne, kezdünk azon gondolkozni, hogy valami tengerparti esküvőt tartunk, csak a legfontosabbakkal. Kb. ugyanennyiből jönne ki, de ez biztosan az életre szóló élménynél is életre szólóbb. :)
Az egyetlen problémám, hogy az ilyen jellegű csomagajánlatokban kb. semmi nincs benne, tehát lehet érdemesebb egyénileg szervezni.
Aki esetleg élt ilyen lehetőséggel, mesélne?
Bár nekem még nem volt, de voltam olyan nyaraláson, ahol éppen esküvő volt (én kaptam el a menyasszony csokrát, bár ennek 10 éve, de még mindig nincs férjem). Ők mindennel meg voltak elégedve, az Anett Tours utazási iroda szervezte. Én csak jókat tudok róluk mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!