Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Külföldi esküvő! Volt valakinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi esküvő! Volt valakinek?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés közeli rokonunk és családtagunk van, akiket megtudunk és meg is szeretnénk hívni az esküvőnkre. A vendégkört inkább barátok tennék ki. (max 70 fő)

Mivel első nekifutásra úgy számoltuk, hogy legalább 2 millió forint lenne, kezdünk azon gondolkozni, hogy valami tengerparti esküvőt tartunk, csak a legfontosabbakkal. Kb. ugyanennyiből jönne ki, de ez biztosan az életre szóló élménynél is életre szólóbb. :)

Az egyetlen problémám, hogy az ilyen jellegű csomagajánlatokban kb. semmi nincs benne, tehát lehet érdemesebb egyénileg szervezni.

Aki esetleg élt ilyen lehetőséggel, mesélne?

2018. júl. 4. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Bár nekem még nem volt, de voltam olyan nyaraláson, ahol éppen esküvő volt (én kaptam el a menyasszony csokrát, bár ennek 10 éve, de még mindig nincs férjem). Ők mindennel meg voltak elégedve, az Anett Tours utazási iroda szervezte. Én csak jókat tudok róluk mondani.

[link]

2018. júl. 5. 14:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Összességében jól látod: akkor éri meg ha magadnak szervezed és ami számodra fontos azt innen viszed, mert az esküvői szolgáltatások árai messze kis hazánkban a legalacsonyabbak. Gondold végig, hogy mi az amire ott szükséged lesz (szertartásvezető,fotós stb...) és keresd meg a számodra legszimpatikusabbakat itthon. Kérj Tőlük árajánlatot. Járj utána milyen egyéb dolgok kellhetnek. :)
2018. júl. 5. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!