Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvő utáni napokban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvő utáni napokban a házasuló felek nem éreznek teljes ürességet, motiválatlanságot?

Figyelt kérdés

Én még nem vagyok házas, barátnőm sincs, de én úgy érzem, hogy biztosan úgy érezném a házasság után, hogy elértem a párommal a legfőbb célomat, és már nincs több teendő = teljes üresség és motiválatlanság. (Jó persze, lehet találni uj dolgot pl. gyerek, de most ettől most tekintsünk el)

Talán egy hosszú vizsgaidőszakhoz hasonlítanám, mikor hónapokig szorgalmi időszakban készül az ember, eljön a vizsgaidőszak, letudom az összes vizsgát, majd az azt követő pár napban az élettől is elmegy a kedvem, mert elértem a célomat (befejeztem minden vizsgát) és már nincs mi motiváljon, nincs mi hajtson nap mint nap, mert vége.

2018. jún. 27. 15:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2018. jún. 27. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Azután megy el a kedved az élettől, hogy végre túl vagy a vizsgaidőszakon?!
2018. jún. 28. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem éreztem ürességet, igaz, nem ez volt életem legfőbb célja, hogy férjhez menjek.

Engem nkább felpörgetett, hogy most már férj és feleség vagyunk, új célokkal, mintha egy teljesen új életet kaptunk volna.

Sőt nekünk a fotózás az esküvő és lagzi után 3 nappal volt, így újra ruha fel + smink + frizura, még jó is volt "ismét menyasszonynak lenni".

2018. jún. 29. 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ismertem ilyen l

ányt. Végig az esküvőjét emlegette, egy éven belül válás...

2022. dec. 27. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!