Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonsai fa nászajándékba jó ötlet?
Figyelt kérdés
Barátaink házasodnak, erre gondoltam. Pénz mellé, természetesen. Ti örülnétek neki?2018. jún. 21. 19:19
1/10 anonim válasza:
Imadom a bonsai fakat, engem boldogga tennel vele..de az en vagyok ;)
2/10 anonim válasza:
Én rettentően örülnék neki! Nagyon ritka és különleges ajándék lenne :)
3/10 anonim válasza:
Abban a pillanatban tovább adnám
4/10 anonim válasza:
Embere válogatja. Az igazi bonsai nagyon érzékeny, problémás növény, nagyon oda kell rá figyelni, különben pillanatok alatt tönkre megy.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen a stílusuk, szeretik-e a növényeket. Én kb. 1000 dolgot el tudok képzelni, aminek jobban örülnék, mert nem vagyok egy növénynevelgetős típus, de attól még sztem örülnék neki, ha szép. Csak talán nem ilyen überkitörő lelkesedéssel.
6/10 anonim válasza:
A bonsai tipikusan olyan növény, amivel sok aprólékos munka van és rendszeresen kell törődni vele. Ha a pár nem ilyen beállítottságú, akkor nekik csak nyűg lesz, a fa is megsínyli és ők egy gonddal többet kaptak. Akkor viszont nagyon jó ötlet, ha foglalkoznak ilyennel és szeretnek bíbelődni vele.
7/10 A kérdező kommentje:
Bíbelődős fajták, a csajszi tudtommal szereti a növényeket is, de még kipuhatolom addig.
De akkor ha olyan félék, akkor jó ötlet, ez a lényeg :)
2018. jún. 22. 14:21
8/10 anonim válasza:
Normális bonsait nem kapsz kb. 50 ezer ft alatt. Az meg úgy gondolom, hogy igazán csak a hobbistáknak ér ennyit.
9/10 A kérdező kommentje:
20-ért néztem, +40et szántam ajándékba
2018. jún. 24. 23:01
10/10 anonim válasza:
Inkább add nekik azt a 20-ast is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!