Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiket hívnátok meg az esküvőtökre?
Még csak most kérte meg a párom a kezemet, de már lassan szervezni kell, és nem árt tudni a foglalásoknál, hogy hány főről van szó. Szülők fizetik a lakodalmat. Én sokkal kevesebb embert hívnék meg, mint anya, de ő szeretné ha meghívnánk pl. a másodunokatesóit is, akikkel különösebben nem tartjuk a kapcsolatot. Mondván: ha őket nem hívjuk kiket hívunk?!
Akiket hívni szeretnék (saját család, a páromét majd az ő szüleivel lerendezik):
- természetesen szülők, tesó+ a párja
- nagynéni, nagybácsi családdal, párokkal együtt
- anya unokatesójának a családja (velük mondhatni rendszeresen tartjuk a kapcsolatot)
- apa nagynénjei és családjuk
- bérmakeresztszülő és családja
- anya unokatesójának a családja (igazából velük sem tartjuk különösebben a kapcsolatot, de a bérmakeresztszülőm testvéréről és szüleiről van szó, ill. mi is voltunk a "tesó" lagzijában)
- anya nagybátyja
Ez eddig 47 fő, és a barátok még benne sincsenek (kb.5 fő).
Én igazából ennyire gondoltam, de anya nagybátyjának van pl. 2 lánya, gondoltam rájuk is, de az +7 fő lenne, és a kapcsolatot nem mondhatnám, hogy tartjuk. Van anyának 2 másik másodunokatesója + a családjuk, akiket szeretne ha meghívnánk, de évente 1x ha látjuk egymást, ráadásul újabb +10 főről beszélünk.
Ezen túl, tudom, hogy "illik" visszahívni azokat a távoli rokonokat, akik meghívtak a lagzijukba, de itt +13 emberről van szó. Ti meghívnátok őket?
Kiket hívnátok a lagzitokba?
A párom családja nem nagy, viszont a baráti társasága, akiket szeretne is meghívni, elég nagy, alsó hangon 27 fő, ebből 5 gyerek.
attól még, hogy a szülő fizet, nem hiszem hogy olyan esküvőt kéne rendezni, ami a menyasszonynak és a vőlegénynek nem tetszik, nem érzik jól magukat...
én hívnám anyámat, apámat, két testvéremet, nagynénimet és a családját, és ennyi. a barátom is kb ennyit hívna, plusz egy-két barát.
anya
apa
2 haverom
nem tudom pontosan ennek mi a menete de én úgy csinálnám:
esküvő után kajálnánk, valami szar zene stb
estefelé meg lelépnénk én+ haverjaim és feleség+barátai mocskosul elàzni:D
Azokat akik fontosak a páromnak és nekem. Én a rokonok között szelektálnék, nem hívnék meg olyat akivel nem tartom a kapcsolatot és/vagy nem kedvelem lényegtelen, hogy anno meghívtak-e.
Olyanokkal szeretném tölteni azt a napot akiket tényleg szeretek.
Előbb hívnám meg a párom jóbarátait, mint az ezer éve nem látott rokonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!