Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ötlet, ha a menyasszony mindenki előtt (kisesküvőn) táncol egyet a vőlegényének egy jazz számra?
Egy jazz(!) számra?
Bocsi, de a jazz nagyon nem ez a stílus....
De ha szólóban táncol egy szambát, szerintem az is ciki... Meg a vőlegényének táncol: akkor nekem és a többi 50-60 vagy X mennyiségű vendégnek minek kell végignéznem, amíg vonaglik a színpadon?
Köszönöm mindenkinek a véleményét!
Igazából lehet ha részletesebben leírtam volna, nem váltott volna ki még ilyen minimális kis vitát sem.
Mivel csak 14-en leszünk, szülők és legközelebbi barátok, és mivel nem erotikus, ezért nem vetettem el az ötletet. Meg maga a hangsúly nem is a táncon lett volna, hanem az éneken, a szövegen.
A 14 ember annyira közel áll hozzánk, hgoy szerintem kínos nem lenne még számukra is, de gondoltam azért kikérem itt is a véleményeket, mivel még én is gondolkodom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!