Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az eskuvoi datummal?
Wow, mi olyan fontos oka lehet a dolognak?
Oké, hogy az esküvő egy nap, de gondolom este lenne valami más is és nem mindenki akarna hullafáradtan beesni a munkahelyére. Szóval, minimum 2 nap. De, sajnos a hazai körülmények között sokan nem akkora tudnak kivenni szabadnapot, amikorra épp akarnak, hanem amikorra kapnak.
Mi lenne benne a különleges? AZÉRT kérte meg aznap a kezed, MERT évfordulótok volt, nincs itt semmi mágikus egybeesés. Ha május 29-én jöttetek volna össze, akkor május 29-én kérte volna meg a kezed.
Ha csak nem vagy nagyon közeli rokon, én egész biztosan még fél nap szabadságot se vennék ki miattad.
Szerintem engedjetek az elkepzelesbol. Igen, szep meg minden, de nem ettol lesz boldog es tartos a hazassag. Baratnomeknek is el volt tervezve, hogy majus 5-en eskuvo, akkor van ugyanis az evfordulojuk, most pont szombatra is esett, viszont megis ma, majus 12-en eskusznek, mert a majus 5 mar mindenutt le volt foglalva, etterem, ilyesmi, nem volt szabad hely.
Alternativa meg a pentek, mostanaban egyre gyakoribb a penteki eskuvo, de mas munkanapon tenyleg maceras.
Figyelj, ilyen hülyeség miatt - mert ez az - senki nem fogja az értékes szabiját pazarolni, pluszban esélyes, hogy a főnökség el sem engedi őket.
Hagyjátok már ezt a dátumot, tök feleslegesen kattogtok ezen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!