Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nem az első esküvő, akkor gáz/illetlenség/ciki fehér ruhát felvenni?
Illetlenség,de nem gázm Mindenki minden alkalomra olyan ruhát vesz fel,amilyent akar.
Ha nem az alkalomhoz illő a ruha, akkor mindenképen megjgyzést tesznek rá.
Akkor is megjegyzéseket tesznek,ha a hófehér álomruha rosszul néz ki a menyasszonyon. Voltam olyan esküvőn,ahol a menyasszony még az oltár előtt is húzogatta a mellén a vállpánt nélküli ruháját. Az valóban ciki volt.
Ha valaki fehérben esküszik kisgyerekkel a karján,az elég nevetséges,mert a fehér ruha nem illik ilyenkor már semmiképpen.
Azt sem értem,hogy miért divat most azt mondani,hogy az esküvő a menyasszony nagy napja? Miért CSAK az övé,és nem kettőjüké?
100 évvel ezelőtt sem mondták ezt,pedig akkor még lett volna valami értelme. Egy szűz lányból lett asszony,a férj ura és parancsolója lett a legtöbb esetben.Egészen megváltozott az élete,de ma már ez nincs így. Második eskövőnél még úgy sem.
A kérdésedre én nem vennék fel fehér ruhát,de a saját esküvődön azt viselsz,amit akarsz és amivel a párod is egyetért.
ma 15:35 teljes mértékben egyetértek veled.
Megmondom őszintén, én nem vennék fel teljesen hófehér ruhát a második esküvőn, főleg nem ha már gyerekem is van, vagy terhes vagyok, ez a Te döntésed nem a miénk,
valami ilyesmit is eltudnék képzelni második lagzira (ekrű, pezsgőszínű, tojáshéj, kicsit rózsaszínes ruhák):
vannak olyan fehér ruhák amikben van egy kis szín is:
12:04
Szerinted ebben [link] vagy [link] ebben, esetleg ebben: [link] mi nem esküvői ruha???? Szerintem mindegyik az, beírod googleba, hogy wedding dress és ilyeneket találsz, az már más kérdés, hogy a Te személyes ízlésednek nem felelnek meg, de izlések és pofonok, számomra ezek nem habos-babos ruhák (ez pl. az: [link] ), de ízlések és pofonok, szerintem meg (mivel valószínűleg már nem 18 éves a menyasszony) nem kéne testhez simuló, és/vagy empire ruhát húzni (pl. [link] [link] )
tegnap 18:47 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!