Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit adnátok ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Közeli barát, lassan 10 éve ismerjük egymást. Átlagos esküvő lesz, mindenből minőségi, de azért próbálnak ott fogni a költségeken, ahol tudnak. Férjemmel és 1 éves fiúnkkal megyek. Én 40e ft-ra és valami maradandó apró ajándékra gondoltam (5-10e közti összegben), hogy mégiscsak legyen valami kézzelfogható emlék is. Szerintetek jó így? Vagy inkább mindent kp-ban adjunk? Jobb szeretnék valami kis személyesebb dolgot is, férjem csak a borítékra voksol.2018. máj. 6. 19:50
1/7 anonim válasza:
Ha spórolni akarnak és gondolom nem veti fel őket a pénz, akkor a személyes dolog legyen egyszerű és olcsó. Pl. egy képkeret és benne közös kép vagy ilyesmi.
2/7 anonim válasza:
A pénzt is lehet kreatív módon adni, nem borítékban egyszerűen. Rengeteg ötletet találsz a neten, ami maradandó, személyes, 0 költségből össze tudod dobni, és a pénz átadására is szolgál. Lehet akár egy képkeret pénzzel és benne egy közös képpel, vagy egy dobozka, egy szép üdvözlőlap, stb. Valószínűleg a pénzre van szükségük leginkább, és így az ajándékra szánt összeget is oda tudod adni, viszont mégis kapnak valami maradandót.
3/7 A kérdező kommentje:
elég jól keresnek mindketten, azért is írtam, hogy minőségi lesz, ugyanakkor nem kezdtek esztelen költekezésbe, így nincs annyira elszállva a végösszeg, amit elköltenek a lagzira.
Kis dobozra gondoltam és abba valami értékesebb dísztárgy vagy ilyesmi, vagy összekombinálva a pénz átadással, mert semmiképpen sem egyszerű borítékban lesz. 'a férjem csak a borítékra voksol' -t úgy értettem, hogy csak pénzt adna
2018. máj. 6. 20:15
4/7 anonim válasza:
Szerintem tök oké ahogy te gondolod.
5/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van az összeg amit adni szeretnél, ahogy előttem írták ezt még becsomagolhatod valami ízléses és kreatív akár valami rájuk/rátok jellemző módon, és biztosan nem maradsz szégyenben, Ők pedig örülni fognak. Jó bulizást a lagzira! :)
6/7 anonim válasza:
40 korrekt, személyes ajándékra ne költs sokat, ilyenkor mindenki a pénznek örül.
7/7 anonim válasza:
Suerintem tok ok. A szemelyes ajandek is. En minden szemelyesnek orultem unokatesom pl tok meghatott. Meg a barataim is. Csupa jo dolgot kaptam, mindbol az derult ki hogy figyeltek ram mindig is. Szerintem fontos a szemekyes ajandek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!