Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 fős esküvő kinek mennyibe került?
Bocs, 1-es, de szerintem ez nem "társadalmi elvárás".
Nekünk nyáron lesz, 25-30 fő, és a minimum, hogy szépen feldíszített, elegáns étteremben szolgáljanak ki minden vendéget.
Pont ez benne a pláne, hogy nem 70-100 fő, nem hajnalig tartó buli, hanem egy ünnepi vacsora. Viszont kifogástalanul elegáns helyen.
Ha bográcsozni akarna, vagy sátras lagzit a házuk udvarára, akkor azt kérdezte volna.
Szia, nekunk 25 fos eskuvo volt, de videken egy kis faluban, kulteri polgari esketessel plusz rovid vacsora.
A vacsi mindennel egyutt (diszites+pia+kaja+teremfoglalas) 150e
Ruha kettonkre: 55e
Cipok kettonkre: 10e
Fotos: 100e
Esketes+helyszin+diszites: 50e
Egyeb aprosagok (tortadisz, lufik, koszonoajandek, stb); 15e
Torta helyszinre szallitassal egyutt: 26e
Fodrasz smink ilyesmi hazon belul megoldva
Ez osszesen: 400e korul van. De sporolhattunk volna akar a fotoson is, a kulteri esketes se fontos (akkor 10es lett volna a sima polgari), elmehettunk volna mi is a tortaert, stb.
Sok mindentől függ, a lètszámtól függetlenül is az összeg, de ha arra vagy kíváncsi, hogy a kaja mennyire jön ki, sok ètterem honlapján van olyan, hogy esküvői ajánlat. Ott van több fèle menü összeállítás külön árakkal. Ha átnèzel pár ilyet, már nagyjából kèpen leszel.
A többi dolognál meg ki kell találnotok, hogy mi mennyire fontos,mire mennyit szántok. Hol akarjátok tartani(irták már korábban, hogy a kültèri ugye drágább), milyen ruhát szeretnèl, sminkes-fodrász-kozmetikus kell e, a tortát honnan veszitek(nagyon durva ára van nèhány cukrászdás esküvői tortának), kell e dekoros, ès ugye a fotós. (Mi 3hete beszèltünk egy fotóssal, aki fix árakon dolgozik, nem időkorláttal ès azt hittem hanyatt esek, amikor kimondta, hogy 220ezer forint.) Nyilván másikat kerestünk. De el lehet szállni a járulèkos költsèggekkel is a kaján felül, csak ezèrt írtam mindezt le.
Remèlem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!