Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre szokás ajándékot vinni? Ha igen, hogyan illik átadni?
Figyelt kérdés
Sokan megyünk polgárira, kevesen vannak a a vacsira meghívva, mi pl. nem. Úgy gondoltuk, ilyen esetben nem szokás ajándék, amúgy nem is vagyunk közeli sem barátok, se rokonok, sem kollégák... Viszont lesz a menyasszonynak doboza a polgárin, amibe gondolom a pénzt várják :-/ Ebbe kell gondolom betenni? Nagyon régen voltam esküvőn, de eddig mindig lagziban is voltunk. Nem tudom mit csináljunk, ciki lesz ha mindenki ad valamit, mi meg nem, bár ha megsértődnek az sem érint minket rosszul, mert mint írtam amúgy sem túl közeli a viszony.2018. ápr. 26. 10:34
11/12 anonim válasza:
Ne menjetek el. Az a legtisztább.
12/12 anonim válasza:
Doboza, polgárin? Hát én nem vagyok egy mai csirke, de ilyet nem hallottam még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!