Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél4kor kezdődik a polgári esküvő szerintetek mikor érünk a lagzi helyszínére?
Figyelt kérdés
A lagzi helyszíne kB 15 perc gyalog. Ötre gondoltam hogy oda érünk. És akkor a vacsit egyből kezdjük vagy elég kis vendégváró falatok és majd 8kor vacsizni? A torta és a menyasszony tánc mikor szokott lenni?még milyen fontos események szoktak lenni?2018. ápr. 15. 20:15
1/3 anonim válasza:
5- között odaértek, általában sós rágcsálnivalót szoktak már az asztalra rakatni, így ki lehet bírni a 6-7-kor kezdődő vacsoráig.
2/3 anonim válasza:
Ha nincs elképzelésed és/vagy nem vagy talpraesett, fogadj ceremóniamestert! Egyszer van esküvőd, ne kockáztasd, hogy esetleg rosszul sikerül.
3/3 anonim válasza:
Hát azért ez felvet kérdéseket.
A polgári fél óra kb. Ha nagyon nagy a násznép, akkor esetleg elhúzódhat a gratuláció/fotózkodás. Lehet hogy csak 5-re értek oda, de jó ha az étterem úgy készül hogy f5-5 között érkeztek.
Mikor lenne fotózás? Melyik helyszínen? Ezzel mindenképp érdemes számolni.
A 8 órai vacsi szerintem késő, 6 körül praktikusabb.
Lehetnek beszédek, ilyen-olyan játékok (hagyományos vagy modern), vetítés, ajándékozás, stb. Ez mind annak a függvénye, hogy ti mit szeretnétek, illetve mit szerveztek. Semmi sem kötelező. A torta kicsit később szokott lenni, voltam olyan lagziban ahol éjfél után volt, de olyanban is, ahol 9 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!