Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apró pénzt adni esküvőre nagyon gáz?
Unokatesóm esküvője lesz, pénzt kértek. Arra gondoltam hogy egy malacperselybe vagy díszes üvegbe tennénk 40e forintot, de csak 200 forintosokból.
Szerintetel ez gáz?Vagy maradjon inkább a sima borítékos módszer?
Szépnek szép, ötletesnek meg ötletes, de én annyira nem örülnék neki, mert ezt hogyan fogom felhasználni? Főleg ha vmi nagyobb dologra gyűjt egy pár, pl. egy ház. Most én menjek be felváltogatni, vagy "fizessük ebből a kaját?"...
Sztem a borítékos módszernél van ötletesebb is, ami nem ennyire macera az ifjú párnak (ha már ezresekből lenne vmi csokor vagy kollázs papírpénzből, az már jobb lenne).
Köszi a választ mindenkinek :)
Igen lakásfelújításra gyűjtenek, igy ez nekem is eszembe jutott hogy ennyi apróval menjenek el pl csempét venni :D
Én anno nővéremnek akartam ilyet, viszont fel kellett hagynom vele, mert túl nehéz lett volna. Igaz, én 20-as, 50-es és 100-asokból akartam egy kincsesládát telerakni, halott ötlet.
De egy kis segítség, hogy tudj mivel számolni: 40.000,- HUFhoz 200 darab 200-as érme kell. Ami durván számolva ELVILEG
súlyban 1,8 kg
térfogatban 0,25 liter
Jó gyűjtögetést! :)
Be lehet váltani bárhol az esküvő után, szóval mindegy mire gyűjtenek, majd megoldják könnyen.
Szerintem jó ötlet, biztosan megjegyeznék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!