Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az, milyen testvér az, aki a frissen eljegyzett testvérével megteszi azt, hogy ő is hirtelen eljegyzi magát a párjával, és készül a saját esküvőjére, miközben a testvére akarta a sajátját először megtartani, ünnepelni?
Az a különbség, hogy itt a férfi nem a másiknak a lagziján kérte meg a csajt, hanem teljesen más időpontban. Úgy pedig nincs baj vele.
22/N
"Amúgy akik itt ekézitek a Kérdezőt, nektek hogy esne? Csak egy pillanatra ha beleképzelitek magatokat az életébe?"
Beleképzeltem. Nekem speciel nincs testvérem. Páromnak mondjuk van, de engem aztán nem zavarna, ha egy évben lenne az esküvő. Nem szeretem ünnepeltetni magam, és nem vágyom arra, hogy körülöttem forogjon minden és az én esküvőmön csámcsogjanak. Amúgy is kisebb esküvőt szeretnék, kb. 30-40 fővel.
Ebben csak az látja a versengést és rosszindulatot, aki bele akarja látni. Úgy intézik az életüket, ahogyan szeretnék...ez nem befolyásolhatja a házasulandók kedvét és egymás iránti szeretetét.
Ez a szituáció pl. olyan eset lehet, amikor van két fiú testvér, a lánybarátnők nem szimpatikusak egymásnak...és rivalizálnak egymással, hogy kinek jön össze hamarabb. De az is lehet, hogy fiú-lány testvérek és akkor is a két lány verseng...szintén azért, hogy ki házasodik korábban.
Szééép, boldog család lesz ilyen hozzáállással. Te ki vagy a kérdésben, kérdező?
Mi minden 2. vasárnap ülünk össze anyuéknàl ebédre. Egy szép májusi napon, bejelentettük a mostmàr férjemmel, hogy esküszünk augusztusban. Tesóm meg sógornőm tök zavarba jöttek, mert ők is épp ezt tervezték nekik júniusra volt időpont.
Hogy mit szóltunk? Röhögtünk, és gratuláltunk egymàsnak, csak a szülők kapkodtàk a fejüket.
Igaz mindkettőnknek szűk 10-15fős esküvője volt ebéddel, szóval semmi felhajtàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!