Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy Mori Lee...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy Mori Lee ruha bérlése vagy megvétele?

Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 17:28
 1/7 A kérdező kommentje:
2010. jún. 10. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

[link]

Vedd fel velük a kapcsolatot, írj nekik, hátha válaszolnak. Sok sikert, tényleg szépek a ruhát.

2010. jún. 10. 18:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Magyarországi szalon árak érdekelnének, saját tapasztalatok, nem szeretnék külföldről rendelni, de azért köszönöm.
2010. jún. 10. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! :) Múlt szombaton próbáltam Szegeden egy tavalyi modellt, 90.000 ft-ért ideadta volna a nőci (megvétel). Gyönyörű volt, fehér, millió apró ezüst virágmintával, spagettipántos. Végül nem azt választottam, de csak jót tudok mondani, sok réteg anyag, gyönyörű munka.
2010. jún. 10. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Éppen tegnap érdeklődtem utána egy Mori Lee ruha bérlésének. Pécsett a Tizsami szalonba 120ezer ft de ebben benne van a menyecskeruha, fátyol+ egyéb kiegészítők kölcsönzése!

2010. jún. 11. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:

A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:32

Szia! Megtudnád mutatni, hogy melyik ruha után érdeklődtél a Tizsamiban? Itt honlapjuk:

[link]

Nekem a Quinceañera/Vizcaya 86067 modell tetszene ebből a szalonból, ill. tetszene más ruha is a Vizcaya kollekcióból ( [link] ), de Magyarországon nem találtam semmilyen szalont ahol lehetne kölcsönözni ilyen ruhákat.

2010. jún. 11. 14:06
 7/7 anonim válasza:
szalagavatóra néztem Vizcaya by Mori Lee (86023) gyönyörú volt menyasszonyi ruhát. bérlése 38.000Ft.
2012. aug. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!