Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrendeltem álmaim cipőjét, de nagy lett?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mi a teendő?
Adjam el?
Ha rakok a sarkához szivacsos sarokbetétet,akkor jobban fogja majd a lábam?
Pánt nélküli és lehetne egy számmal kisebb.
Ha varratok cipésszel neki pántot,akkor stabilabb lesz??
Visszaküldeni nem tudom.
Nem került sokba igazából,4000 ft volt postával. Félek megvenni 1 számmal kisebbet,mert félek az sem passzolna a lábamhoz és ugyanígy csináltathatnám..aztán rajtam marad 2 pár cipő is.
Az orra kivágott,kitömni nem lehet.
2018. márc. 19. 12:52
1/3 anonim válasza:
Küldd vissza, kicserélik. 7 munkanapon belül minden webshop köteles visszavenni bármit indoklás nélkül is.
Csak zárójelben kérdezem meg: miért pont menyasszonyi dolgokat kell netről rendelni???
2/3 anonim válasza:
Gyorsan növeszd meg a lábad...😀
3/3 anonim válasza:
Honnan van, hogy nem veszik vissza?
Cipőt eleve nem veszünk vakon...
Menj el cipészhez, hogy mit javasol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!