Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ahol nagyon szép a menyasszony, ott a vőlegény kevésbé néz ki jól, és fordítva?
Egyetlen egészséges pasinak se esete az a nő, akinek nincs melle. És nekem nincs. 43 kg vagyok 168 cm. Nem vehetek fel szoknyát, még egy vacak tűsarkút se nejlonharisnya nélkül, olyan csúnya vékony a lábfejem. Leginkább hosszúujjú pólókban járok, képzelheted hogy érzem magam 40 fokban.
Nem kell ezt túlmagyarázni, szeret engem emberként, de nőként nem vagyok vonzó semmiféle egészséges férfi számára. Amúgy meg állandóan kritizál is, úgyhogy nem az ujjamból szopom. Igaz, azt mondja csak félt, meg sokszor csak cukkol, hogy gebe vagyok, amikor én meg ledagadtozom, mert fogyókúrázik, mikor nem is kövér.
De a lényeg, ha csak féltésből mondja is, akibe szerelmesek vagyunk, azt csodáljuk, akit kritizálunk, főleg a külsejét, abba nem vagyunk szerelmesek.
Mennyi kishitű nő....basszus ha nekem lenne pasim, és magamban monfondíroznék azon, hogy "biztos csak azért kellek a pasinak mert nincs jobb" akkor inkább szakítanék.
Ez nem is tudom mi: aláznak titeket?
vagy nem érzitek, hogy szeretve vagytok?
Mert ha ez van, akkor dobjátok a pasit!
a kérdésre válaszolva:
Én is észrevettem. igen, ez úgy van, hogy szép nőnek csúnya pasi. Minél csúnyább egy pasi, annál szebb nőre vágyik. A szép nő meg gazdag/vagy/megbízható partnert keres.
A csúnya nők (igen is, lehetnek kövérek is)sokszor kapnak jóképű pasit, mert a pasinak pl. érdeke van, vagy kisebbségi komplexusa.
De egy biztos: a fül aljáig kopaszodó, anyjukkal élő, kisebb iskolájú, pocakos vagy kövér, 165 cm magas férfiak kizárólag tökéletes testű, fiatal és okos lányokat kedvelik.
igen-igen!!!!!
Az egyik szép a másik gazdag!
Szép nő csúnya (gazdag) férfi
Csúnya nő (gazdag) és szép selyemfiú.
Ez tényleg igaz sokszor:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!