Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik esküvőn közeli rokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik esküvőn közeli rokon születésnapjat is tartani?

Figyelt kérdés
Menyasszony testvérérol van szó.
2018. febr. 26. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem, páváskodás közben nehogy szegény tesó ne legyen egész nap a háttérbe szorítva. Úgy kell neki, minek született pont aznap, mikor a Szent Pár esküszik 😃 Várjon egy évet azzal a szülinappal... bár akkor meg a tesóka évfordulós bulija lesz. No, akkor a válásig nincs több szülinapja. Jaj, utána meg rossz emlékű lesz az a dátum. Kész, Hugi, a születésnapodat örökre felejtsd el. Bocsika.
2018. febr. 26. 13:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsón jót nevettem, sajnos vannak ilyen párok...

A kérdező nem tűnik egyébként ilyennek.

Szerintem szokás, ha valaki rokonnak (pláne ha ilyen közeli) születésnapja van. Kérnek neki egy számot, adnak virágot. Én olyat is láttam már, hogy névnaposokat kértek két tánc között a zenekar elé, kaptak egy szál virágot és egy számot. Udvariasság és jól esik ez a vendégeknek.

2018. febr. 26. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
10# így van ahogy az utolsó ìrja. Most attól, hogy lejátszák neki a szülinapos számot meg megköszöntik, még senki nagy napját nem lopja el
2018. febr. 26. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha figyelmes a pár, akkor szülinapot akkor is szoktak köszönteni az esküvőn, ha távolabbi rokonnak, vagy ott jelenlévő barátnak van szülinapja. Egy üveg bor, pezsgő, vagy kis külön torta erejéig meg lehet akasztani 3 percre a bulit, és nagy élményt okoz a szülinaposnak is.
2018. febr. 26. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem egyáltalán nem illik, bár én úgy gondolkozom, hogy pl. karácsonykor sem illene lánykérést tartani. Minden ünnep arról szóljon, akié.

A karácsony a családról, az eljegyzés/esküvő az ifjú párról.

Már írták előttem, hogy egy dal formájában azért lehet őt is köszönteni, de ennél több nem kell.

22/N

2018. febr. 26. 15:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#15 -felmerült bennem, hogy akkor karácsonykor szülni sem illik?

A család ebben az esetben karácsonyt vagy szülinapot ünnepel?

2018. febr. 27. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!