Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik esküvőn közeli rokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik esküvőn közeli rokon születésnapjat is tartani?

Figyelt kérdés
Menyasszony testvérérol van szó.
2018. febr. 26. 12:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Illik a zenészeket megkerni hogy egy dallal koszontsek fel. Esetleg adtok kis ajandekot neki és passz. Mehet tovább a buli
2018. febr. 26. 12:13
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

Ha a pár akarja, de csakis az ő kezdeményezésükre, egy számot lehet neki küldeni.

2018. febr. 26. 12:18
 3/16 anonim válasza:
84%
Szerintem nem illik. Egy esküvő a menyasszonyról és a vőlegényről szól, nem a húg szülinapjáról.
2018. febr. 26. 12:20
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egyértelműen nem.
2018. febr. 26. 12:22
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Hát ne a közeli rokon legyen a középpontba, de igen illik, és a menyasszonynak kell is, hogy legalább ott felköszöntse a testvérét.

Èn voltam olyan esküvön ahol a völegény anyukájának volt születésnapja. Ès elöre készült a pár egy oriási virágcsokorral, az anyuka nagyon meglepödött, és egy olyan gyönyörü beszédet mondott,hogy szintemindenki sírt...

2018. febr. 26. 12:22
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Ismerősöm esküvőjén pl a menyasszony koszoruslanyanak a parja azt gondolta hogy milyen romantikus a másik párt unnepelve megkernie a párja kezét. Irtó ciki volt mert előre nem beszélte meg az új párral. És elloptak egy egész jó kis időt mert megfagyott mindenki. Ők ketten örültek maguknak és mindenki más felhuzba a mű mosolyát próbáltuk elfelejteni. A menyasszony később szólt a pasasnak hogy illett volna bár szólnia de a pasi sértődött meg a vegen. Szulinap egy másik mese de tuleli a testvér ha csak felkoszontik egy dallal
2018. febr. 26. 12:23
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem illik az esküvőt a születésnapra időzíteni.
2018. febr. 26. 12:28
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én senkit nem pontoztam!
2018. febr. 26. 12:47
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
Azért a testvéremet már csak megköszönteném egy tortával :)
2018. febr. 26. 12:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Fotósként sok esküvőn jártam már. Ha közeli, főleg ennyire közeli rokonnak születésnapja van, akkor a vacsora után meg szokták köszönteni nyilvánosan. A ceremóniamester vagy vőfély felvezeti a dolgot valahogy úgy, hogy van még ma egy fontos ünnepelni való, stb. aztán jöhet a zenekartól az ehhez megfelelő dal, a pincérek behozhatják a tortát. Ha nincs torta, akkor egy csokor virág ugyanúgy megteszi, hiszen az esküvői torta úgyis ott lesz édességnek, szülinapi tortából meg nyilván nem fogtok 80 szeleteset kérni. vagy ahány vendég van. Szóval a torta igazából kihagyható, én ki is hagynám, azt lehet intézni utána családilag, szűk körben is. De a köszöntést biztosan nem hagynám ki, természetes, hogy a napján megköszöntöd a testvéredet.
2018. febr. 26. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!