Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes nyitotancot tartani, ha igazabol semmilyen koreografiat nem tanulunk be, igy termeszetesen keringo se lenne, csak ugy tancolnank, mint az eskuvon a kesobbiekben?
Szerintem nem kell túltolni. Ha nincs a véretekben a tánc, (meg amúgy is), nagyon szép lesz úgy, ahogy tervezitek.Nem kell semmiféle formáció, ha feszélyezne Titeket.
Nekem az tetszik, amikor egy szép zenére táncol egy lassút az ifjú pár, aztán pár perc után lassan csatlakoznak más párok is.
Jártam már többolyan esküvőn ahol nem volt koreográfia.
De az én véleményem,hogy ez a ti napotok,szóval mindent úgy csináljatok ahogyan nektek jól esik. ;-)
Mi sem szeretjük ezt a betanult táncos bohóckodást.
Nekünk volt "nyitótáncunk",amivel a vacsi után megnyitottuk az este táncos részét. Ez gyakorlatilag úgy nézett ki, hogy elkezdtünk csak simán együtt táncolni, lassúzni, aztán 1-2 perc után behívtuk a násznépet is, ők csatlakoztak a tánchoz.
Én szinte csak olyan esküvőn jártam, ahol nem volt koreográfia.
A nyitó tánc alapvetően nem a bazári majomkodást jelenti, mindössze annyit, hogy úgy illik, hogy mielőtt a vendégsereg bulizni kezd, ti legyetek az elsők a parketten. Ennyi. Fordultok néhányat, és a szám felétől kb csatlakozhat hozzátok, aki szeretne. (Ha van vőfény, akkor ő ezt tudja koordinálni, hogy gyerünk, lehet csatlakozni).
Ez, hogy egészen bonyolult számokat tanulnak be a párok és fellépnek vele, csak újabb keletű divat, de egyáltalán nem kötelező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!