Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról?
Az egyik barátnőmnek egy hónap múlva lesz az esküvője,és mivel augusztusban én is férjhez megyek,nem álltam be a koszorúslányok sorába.Szerintetek ez a ruha milyen lenne az esküvőjére? (jó alakú vagyok)
vagy pedig még ezt tudnám elképzelni,
A második jobban tetszik, az elsőt összességében néztem talán lehet azért nem tetszik mert nem szimpi a nő:D
de a második ruha fiatalosabb, nyáriasabb, szabadabb:)
Hűű, nagyon szépek:D
Nekem az első kicsit jobban tetszik, nekem valahogy különlegesebb a szabása (ezt mondjuk csak akkor válaszd ebbe a színbe, ha szép barna a bőröd, fehér bőrrel inkább krémszínűt válassz szerintem) Én fehér bőrű vagyok, próbáltam ilyen színű felsőt, és szörnyen néztem ki, mint egy hullaXD De amúgy nagyon tetszik a színe és ha barna a bőröd, akkor tökéletes választás:D. A második is nagyon szép, annak is a szabása tetszik, a színe kevésbé, de ez más tészta (nem szeretem a rózsaszínt:D)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!