Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel az esküvőmre?
Nálunk is az a gond, hogy párom nem épp az öltönyös típus.
Fekete farmer? Messziről senki nem mondja meg, milyen nadrág az, és azt el tudja hordani magának. Egy szimpla egyszerű ing nem nagy kiadás, és akkor csak egy zakót kell szerezni, ami passzol. Egy zakó pedig bármikor jól jöhet, ha ott van a szekrényben, mert ki tudja, mikor kell bármilyen alkalomra. Férfiaknak univerzálisabb a ruhatáruk - mondjuk ha feketét nem is akartok alkalomra tekintettel, de mondjuk egy sötétkék darab, felvehető esküvőre, vendégként is, temetésre, vagy ha véletlen befut egy olyan alkalom, amire illik kiöltözni...
Kínaiban is lehet venni hasonlót, vagy kicsit "nívósabb" üzletben, de én pl. az eskvőre a ruhámat Örsön vettem az Ázsia boltban (vagy mi az a piacos a buszvégen). Két éves, a mindennapokban is hordom, a párom pedig imádja. Volt kemény 1500 ft :D
Ott láttam a kékhez hasonlót :)
Menj be egy turkálóba, még az is lehet, hogy kifogsz egy esküvői ruhát párezer forintért. De alapvetően tele van szép és elegáns ruhákkal, imádom őket. Pl a Cream nevű üzletlánc jó, ha pesti vagy, de bármelyik turkálóban lehet kapni szép ruhát. Pl vettem már 250 Ft-ért nagyon szép, már-már hercegnős de nem habos ruhát.
Ilyesmi fazont, más színben..időkben 4-5 ilyen fazonú ruhát is vettem, egyik se volt több, mint 3000 Ft
Sikerült fehéret is kifognom.
Én abszolút javaslom a turit, eszméletlenül jó cuccokat lehet kifogni, még a párodnak is lehet zakót meg ilyesmit venni, szintén olcsón.
Rossz a link, bocsi
Ezen az oldalon az elsőre gondoltam. De amúgy sima, minta nélküli A vonalú ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!