Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászútra hova éri meg elmenni ha 5 napot tudunk ott lenni és tengerpartot szeretnénk?
Málta szerintem gyonyoru, mi 8 napot voltunk, ebbol az elso és utolso nap utazas, de konnyen bejárhato szigetek, Főleg Gozo gyönyörű, mi minden nap mas helyre mentünk, annyi latnivaló volt. Ajánlom a St. Patricks Hotel- t, pazar kajáik vannak.
Attól is függ, mennyi pénzt tudtok rááldozni, mert Máltánál vannak olcsóbb helyek is, meg függ az utazasi tarsasagtol is. Ha gondolod, privatban megirom, mennyibe jött ki.
Horvátország jó, de brutál drága ahhoz képest, amilyen.
Bulgária jó hely, én NEssebart vagy Albenát ajánlom (Napospartot meg a többi panelos heringpartit felejtsd el)
Esetleg szóba jöhet még Észak-Afrika, Tunézia vagy Marokkó, Görögország, vagy valamelyik sziget a Földközi-tengeren.
Mondjuk nem utolsó szempont, hogy repülnétek, vagy ragaszkodtok az autóhoz?
attól függ, hogy:
- mikor mentek (hány fok van ott)
- mennyi a büdzsé
- milyen helyet akartok (full fenékkinyalás vagy inkább privát szféra)
- voltatok e már hasonló helyeken vagy ez teljesen új
Hol voltál Bulgárián belül? Csak mert sok hely tényleg nagyon gáz, de azért vannak jók is.
Mit írtam, ami nem hasznos?
(12-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!