Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez a ruha?

Figyelt kérdés
://ladykbridalplus.com/catalog/product_thumb. php? Img=images/Puma. Jpg&w=116&h=150
2010. jún. 6. 10:37
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:
100%
szerintem gyönyörű a mellrésze... nagyon szép a kivágásának a vonala is... én azt mondom, hogy ha már belevágtak ebbe az elöl fátyolos megoldásba, akkor már érhetne egész az aljáig, de a fátyol is nagyon szép... ha jól áll és neked is tetsziiik akkor nyugodtan... :)
2010. jún. 6. 11:28
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lélegzetelállítóóóóóó
2010. jún. 6. 13:03
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csodálatos. A csipke gyönyörű, és nőies.
2010. jún. 6. 13:37
 14/43 anonim ***** válasza:
68%

nekem túl csipkés, olyan hálóing jellegű..

a csipke szerintem idézi a régi divatot, ezért nem tetszik

2010. jún. 6. 14:48
 15/43 anonim válasza:
49%
Szerintem 1 függöny és hálóing keveréke,de ízlések és pofonok..
2010. jún. 6. 19:00
 16/43 A kérdező kommentje:
Hát most már nem tudom,hogy jót e választottam.Végülis nekem tetszik.Még a héten egyet próbálok aztán meglátjuk.
2010. jún. 6. 20:02
 17/43 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, bár én megmondom őszintén ilyen fazont biztos nem választanék, nagyon utálom a modern menyasszonyi ruhákat, sokkal inkább kedvelem az 1850-60-as évek divatját idéző, nagy krinolinos/abroncsszoknyás ruhákat, mint például Mori Lee Vizcaya kollekciója.
2010. jún. 7. 00:24
 18/43 anonim ***** válasza:

Szerintem a ruha nagyon szép,de nekem a fátyol már egy kicsit sok.

Sok boldogságot.

2010. jún. 7. 11:28
 19/43 anonim ***** válasza:

Szia! Ahogy a képen van nagyon gyönyörű!!!!! Én tuti felvenném, olyan kis romantikus a sok csipkétől, a fátyol meg ad neki egy kis mediterrán hatást.

Szerintem gyönyörű leszel benne. Ja és szerintem nagyon jó választás, mert ilyen ruhát alig látni, nem sablonos.

Sok Boldogságot!

2010. jún. 7. 14:16
 20/43 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan mint a nagyi függönye :)

De azért állhat jól, de nem az én ízlésvilágom.

2010. jún. 7. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!