Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az én hibám, hogy a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám, hogy a vőlegényem már nem akarja meghívni a volt szexkapcsolatát az esküvőnkre?

Figyelt kérdés
Már régebben is jó barátok voltak a lánnyal. Ilyen barátság extrákkal kapcsolat. A vőlegényem is ott volt annak idején a lány esküvőjén, ezért gondoltuk, hogy illene meghívni. Viszont a viszonyuk a nő esküvője után is tartott egy ideig. Kérdeztem a vőlegényem, hogy nem gondolt-e már arra, hogy a nő egyik gyereke esetleg tőle van-e, de azt mondta, hogy biztos, hogy nem, mert mindig védekeztek. Megmondtam a vőlegényemnek, hogy nem látom szívesen azt a nőt az esküvőnkön, de hívja meg ha akarja. Tiszteletben tartom, hogy barátok maradtak. Viszont mégsem hívta meg. És mikor rákérdeztem, hogy miért gondolta meg magát, azt mondta, hogy szívesen meghívná, de akkor én milyen fejeket vágnék hozzá. És nem akarja, hogy ideges legyek az esküvőnkön.

2018. jan. 9. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Egy jellemóriáshoz készülsz férjhez menni. A házasság intézménye pont ennyit ér neki, férjes asszonnyal hetyegett. Még férfi és "bajtársi" becsület sincsen benne, hogy legalább a férj kedvéért ne ment volna bele. Avval a nővel kellett volna összeházasodnia, illenek egymáshoz, mindketten gerinctelenek. Lehet a kapcsolat a múlté, de a párod ugyanaz az ember, ugyanaz a jellem. Majd nyilván a Ti házasságotokat is pont ennyire becsüli, neked meg pont annyi tudomásod lesz róla, ha félrejár, mint anno a férjnek. A kutya meg a szalonna esete megvan, ugye? Tényleg annyira kell az a fehér ruhás, kislányokálmás meggyűrűzés, hogy egy ilyenhez is hozzámész? Remek választás, csak gratulálni tudok, mindenesetre a párodnak felmentése lesz a jövőre nézve, elvégre igazán nem hánytorgathatod fel neki majd, hogy ezt nem nézted volna ki belőle és meg sem lephet, hiszen nagyon jól tudod milyen, nem csinál titkot belőle. Taps!
2018. jan. 10. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
17%
Jó lehet az erkölcs mintaképeinek akik ilyen szépeket tudnak írni ide, de azért megnézném, hogy Ti akik itt ítélkeztek, miket rejtegettek. Tudom-tudom, semmit. Ti jók vagytok és mindig helyesen cselekedtek.
2018. jan. 10. 13:39
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen múlttal meg tudsz bízni benne?
2018. jan. 10. 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valószínűleg miattad nem hívja meg. És akkor mi van...? Te határozottan megmondtad neki, hogy nem szeretnéd ott látni, most meg az a bajod, hogy ezért nem hívta meg? Nem értem...

Még ha valami gyerekkori tizenéves ki tudja milyen xarságokon átívelő hatalmas barátságról lenne szó, akire csak úgy féltékeny vagy, mert nő, akkor meg is érteném a hezitálást, de így... ez egy volt szexkapcsolat, ami egyszerűen nem ér annyit, hogy a leendő feleségnek gondot vagy rossz érzéseket okozzon. Ennyi.

2018. jan. 10. 16:43
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Ez a kérdés komoly?

Én hallani nem akarnék róla, hogy a párom meghívja az exeit az esküvőnkre... mégis, miféle elvetemült ötlet ez?

2018. jan. 13. 15:47
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

Rengeteg embernek volt már szexpartnere... Hogy a nő és a férfi meddig csinálta, az mindenkinek a saját dolga.

Mindenesetre elgondolkodtató hogy a nő azt mondta a férjének hogy már nem tart (de mégis), a párod azt mondta neked h már nem tart (lehet h mégis?).

A sok erkölcs csősz ítélkezés helyett nézzen a tökéletes énjébe és inkább segítsen.

Kérdező: ő vetette fel hogy meghívná? Ez nem derül ki.

Ha igen, az gáz, ja és a te hibád.

A baj az ilyen kapcsolatokkal h nem barátok... közelebb vannak egymáshoz. Nekem is van ilyen. Ráírok h este hőmérő? Vagy igen, vagy nem a válasz.

Baráti taliknak is d.gás lett a vége.

(Ott vannak egymásnak vésztartaléknak)

Úgy megbeszélhettek mindent h az életben nem derül ki, max ha rajta kapod őket.

Sry.

30F

2018. jan. 18. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
39%

Heló!

Szóval én is rendelkeztem efféle dugópajtival. Szintén, a baráti találkozók is dugásba fulladtak. Persze nem mintha panaszkodnék.

Én házasodtam előbb meg. Úgy gondolom, hogy egy tök őszinte kapcsolatba kerültem. Szóval a párom lett a legjobb haverom.

Nekünk, ami bevált, az volt, hogy összebarátkoztattam a barátnőmet és a szexkapcsolatomat. Nem tudom mi ütött belém, viszont a párom belement. És képzeld el, tök jó barátnők lettek.

Szóval sikerrel tartottam meg két számomra fontos személyt. (Mert hát az utóbbi se csak szexre volt jó)

Szóval... az én példámból azt mondanám, hogy ha összeismerkednél a párod volt barátjával, lehet hogy nem lenne herótod neked se.

De viszont szerintem igencsak szép gesztus volt tőle, hogy mégse hívná el. Ezt inkább értékelned kéne.

Amúgy nagyon remélem, hogy tényleg őszinte kapcsolatotok van, és nincs keresztje egyikőtöknek se. Inkább most derüljenek ki dolgok, mint később ugyebár.

Sok boldogságot! :)

2018. jan. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!