Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házassági eskü megújítás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házassági eskü megújítás? Vélemények? Részletek lent

Figyelt kérdés
Párommal nyolc éve vagyunk együtt,ebből hat év házasság.Ezalatt elég sok minden történt velünk...Kiderült róla hogy van két betegsége (epilepszia és szívprobléma is) túl van egy vese átültetésen,született két gyerekünk(ebből egy elég problémás terhesség volt),sosem váltunk el,nem szakítottunk,nekem volt autóbalesetem két éve(nem úsztam meg egyszerűen,sokáig voltam kórházban),szóval sok dolgon vagyunk túl együtt már.Egy majdnem szakítás történt nemrég,de végül megoldottuk a problémát,sok és nagy beszélgetésre volt szükség.Gondolkodtam hogy ennyi dolog után is,de szeretném ha tudná hogy én ha újra kezdhetném is újra őt választanám.Tehát ezért az házassági eskü megújításon gondolkodtam...Nem megjátszásból,vagy 'buliból' vagy akár komolytalan indok nélkül lenne,ahogy korábban hallottam már ilyesmit hogy ezért lebeszéltek erről embereket...

#esküvő #házasság #házassági eskü megújítás #házassági eskü
2018. jan. 7. 01:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez jutott eszembe, ahogy a kérdésedet olvastam:

[link]

Szerintem ne esküdözz, hanem éreztesd vele, hogy fontos a számodra.

2018. jan. 7. 11:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Voltam már ilyenen, de általában nagyobb évfordulókhoz kötik, pl. ezüstlakodalom. Itt római katolikus pár volt és volt egy szentmise értük, ahol újból elmondták a házassági esküt egymásnak.

Amúgy vannak olyan templomok, ahol évente van ilyen, bizonyos ünnepekhez kötődően (itt nálunk Szent Erzsébetkor, de máshol pl. Szentcsalád vasárnapján). A házaspárok felállnak és együtt újra elmondják a másiknak a házastársi eskü szövegét.

2018. jan. 7. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!