Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek milyen menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen menyasszonyi frizura tetszik?

Figyelt kérdés
Ha van kedved linkelj egy képet arról amilyet te választanál!
2010. jún. 2. 18:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves babi néni!

Azt hiszem a maga fajtájára mondják, hogy vén szipirtyó.

Nem értem miért kell szétbarmolni egy olyan oldalt ahol egy élete nagy napjára készülő hölgy kér tanácsokat. Azért mert maga szarul járt a házasságába (merthogy biztos így volt) nem miránk tartozik de ha így viselkedett nem is csodálkozom, hogy lelépett az ember.

Kérem ha nem ideillő megjegyzése van inkább maradjon meg magának.

Kedves Menyasszony!

nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

És hogy kérdésedre is válaszoljak. Nekem azok a hajak tetszenek amik hátul kicsit fel vannak tűzve de oldalt lelóg egy-két tincs, képet sajnos nincs időm feltenni, főleg kedves babi nénit nem tudtam szó nélkül hagyni, elnézést. Jó készülődést, szervezkedést!

2010. jún. 14. 12:00
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

06-03 13:20 vagyok

Megkérdezhetném miért kellett 0%-ra lepontozni, a kérdés az volt, hogy kinek mi tetszik, ez szubjektív, nekem az amit belinkeltem, szerintem nagyon szép és nem ultramodern, ilyen kérdésben nem értem miért kell leszólni a másik véleményét?! Én is pontozzak le mindenkit, ha nem tetszik a frizura, amit belinkelt?

Amúgy a Babi nénik akik a szerelem, szex rovatból települnek át ide, rohadtul nem viccesek, menj hülye gyerek és nézd a magyar népmeséket.

2010. jún. 14. 12:23
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Huncutkám elváltatok mán?

Babinéni 74/L

2010. nov. 25. 17:09
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem az összes közül [link] ez tetszik a legjobban, régies, 1860-as évek beli, és nem valami vad-extrém borzalom, természetesen a hálót róla el lehet hagyni, abban a korban divat volt. Miért pontoztátok így le??? A válaszoló csak segíteni akart, csak azért mert nem tetszik???
2010. nov. 26. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!