Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel viccelhetném meg a vőlegényt? (A menyasszony. )
Nem tom jót mondoke , de kisebbkoromba amikro voltam lakodalomba, akkor volt eg yilyen feladat hogy a vőfély adott a menyának egy tojást.. a vőlegényenk felkellett álnni a székre.. vagyis kettőre.. mind a kétlába külön(másik széken) , szóval terpeszben volt. A Menyának megkellett fognia a tojást és a bal lábszárnál bekellett raknia és átkellett vezetnie a jobb lábszára végéhez és kivenni.
vicces vlt, mert a vőlegény ott girmaszolt amikor a tökénél járt már a csaj. a vőfély meg ilyeneket nyomatott, hogy msot kiderül mennyire vasmarkú az asszony. Meg nehogy másik tojást fogj meg:P ha aztfogod,meg akkor se törd el...
Szóval jókat nevettünk:D:D
Asszem a lényege annyi hogy ha eltöröd akkor nem leszel gyengéd asszony.
Elnézést a hülye megfogalmazásért. És lehet nem is ilyesmire gondoltál, de remélem segíthettem.
GRATULÁLOK!!
Kérdezzd meg a vőfélyt, egy csomó ilyet tud. Nálunk pl. ő maga viccelt meg engem (a menyasszonyt). Kihozatta a levest, és mondott valami verset, hogy mostantól elsőként az uramat kell kiszolgálni. Mindenkinek tetszett, de a mikor merni akartam, kiderült, hogy a levesből nem a merőkanál vége lóg ki, hanem egy tésztaszedőé, amivel levest persze nem lehet merni. De megoldottam evőkanállal. :)
Nem számítottam rá, de tetszett. :)
Nők, lányok leülnek sorba egymás mellé szorosan a székekre, úgy hogy a vőlegény szeme be van kötve. Leül a menyasszony is. Mindenki keresztbe teszi a lábát, mondjuk a jobb van felül. Arról le kell venni a cipőt. A vőlegénynek ki kell találni, hogy melyik a menyasszony lába.
Tavaly voltam esküvőn, a vőlegénynek szerencséje volt... ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!