Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balatonvilágos környékén felkérhető anyakönyvvezetőt keresek?
1. vagyok
Elnézést, h ennyire megsértettelek a kimondottan pozitív tanácsommal. Nem veszem magamra a szarkazmusodat, mert nekem legalább 24 évesen (bár nem tudom, h te mennyi lehetsz) van annyi gógyim, h ha valamit nem tudok, vagy gőzöm sincs róla, akkor beírom azt google-ba és az mindent kidob, felhívok több telefonszámot, h infót kérjek. Ez idő alatt míg itt puffogtál, addig mit intéztél? Gondolom hihetetlenül sok mindent...
További szép napot és nyugodt házas életet!
Én is kicsit furcsállom, hogy a házassághoz már elég érett vagy, de mégsem vagy képes önállóan utánanézni ennek a neten...
Bármilyen meglepő is, az anyakönyvvezetőt az adott település önkormányzatánál, a polgármesteri hivatalban kell keresni.
Ha kihelyezett szertartás akartok, akkor annak a településnek az anyakönyvvezetőjét keresd meg, ahol a szertartás helyszíne van, mert ők csak a település közigazgatási határán belül mehetnek ki jegyzői engedéllyel.
Ha a hivatal házasságkötő termében szeretnétek a szertartás, akkor tök mindegy, melyik polgármesteri hivatalba mész. Ott tartjátok, ahol akarjátok. Tarthatod Mucsaröcsögén is, aztán onnan mész át a lagzi helyszínére.
Neked pedig taps a jövendőbelidnek, h még ilyet sem tudsz elintézni... :D Ha már ennyire kötözködsz, mert bocs, de te sem vagy egy észlény, h ilyen formában másokon "gúnyolódsz", amit amúgy sem tennék, mert sose lehet tudni, h a te házasságod is meddig lesz házasság, attól függetlenül, h nem "remegett a lábad" érte ;)
Oké, h nem gondoltad, h neked lesz esküvőd, de el nem akarom hinni, h még sose voltál esküvőben, vagy sosem láttál képeket esküvőről, vagy a baráti/ismerős körödben akár... Nehéz lenne tőlük kérdezni? :D Ennyi.. Ilyen egyszerű. Nem azzal van a baj, h felmerted tenni a kérdést, csak h ilyen teszetosza dolognak ekkora feneket kerítesz. És szerintem itt senki nem nézett le, csak a primitív megnyilvánulásaid alapján válaszoltak, gondolván, h te ezt a hangnemet szereted, ha már te is így kommunikálsz.
Várj, ezt is te kérdezted ?:D
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!