Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról? (csak hófehérben)
Figyelt kérdés
A nyáron megyek férjhez, és még mindig nincs meg a ruha. varratni akarom, rendhagyó esküvőnk lesz, erdőben tartjuk, egy tisztás mellett, ahol egy nagy tó is van. és a szertartás alatt mezítláb leszünk. ;) (ez egy régi történet). a hétköznapokban sem öltözködöm rendhagyó módon, szóval nem tudnám elképzelni magamon a habosbabodt.2010. máj. 31. 09:56
12/22 anonim válasza:
Szerintem jó. Főleg erdőben... Olyan tündéres. :) Szép leszel.
13/22 anonim válasza:
Gyönyörű! És gyönyörű leszel benne! :D
14/22 A kérdező kommentje:
annyira köszönöm nektek, úgy várom már! gondolom/remélem tudjátok milyen ez. azt se tudom mit csináljak. ráadásul múlthéten pozitív lett a teszt. :D
2010. máj. 31. 13:04
15/22 anonim válasza:
Szia! Na én eddig nem írtam, most megteszem :) Szép az a ruha amit belinkeltél, mondjuk nekem a váll része nem tetszik, szerintem vékonyabb pánttal még szebb lenne.
Nagyon gratulálok a bébihez, a párod tudja már???
14 hónapos kislány anyukája :)
16/22 A kérdező kommentje:
igen...ott csücsült a wc előtt velem, amikor teszteltem. nem terveztük különösen, de nagyon régóta beszéltük, hogy hogyha jön a baba, nagyon boldogak leszünk. amikor mondtam, hogy nem jött meg, csillogot a szemünk rendesen. szeretetbe fog érkezni, az biztos.
2010. máj. 31. 13:17
17/22 anonim válasza:
Előtted író vagyok. :) Ha bébis vagy, akkor ne légy mezítláb... :) Ehhez egy elegáns sarut is el tudok képzelni, nem kell flancos cipő! :)
19/22 anonim válasza:
Palics gyönyörű hely, a ruha is nagyon szép, a babához gratulálok! Sok boldogságot nektek!
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. jún. 9. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!