Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi autót ki vezethet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi autót ki vezethetné ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A helyzet az (nyáron lesz az esküvőnk), hogy mi nem tartunk kocsit. (Nem anyagi oka van, egyszerűen Bp. belvárosban lakunk, minden a szánkban van, így minek.)

Viszont az esküvő a szülővárosomban lesz, Bp. agglomerációja. Szüleim kocsija normális lenne, csak az a gond, hogy az is be lesz fogva, mert lesznek olyan vendégek, akik nem kocsival jönnek. Pl. nagymamám is. Akárhogy osztok-szorzok, az autók száma nagyon ki lesz számítva sajnos. Tehát nem csinálhatunk a szüleim családi autójából menyasszonyi autót.

Arra gondoltunk, hogy bérelnénk kocsit (én amúgy díszítést a kocsira amúgy sem szeretnék, nekem az nem fontos). De ki vezetné, hát ez a gond.

Mindössze 20 meghívott lesz, tehát még a „nagy számok törvénye” szerint sem tudok leakasztani egy rokont, jóbarátot, aki azt a kocsit vezetné, ami engem és a vőlegényemet visz a szülői házból (szüleimnél készülődünk össze, ott öltözünk), szóval a szülői házból a házasságkötőbe, majd onnan az étterembe. (Délben esküvő, utána egy ebéd, beszélgetés stb., délután 5-ig leszünk amúgy az étteremben.)

Nagy kérdés: Ilyenkor mit lehet tenni? Megfizethetünk egy sofőrt konkrétan? Akkor őt is meg kéne hívni az esküvő utáni ebédre? Már csak neki is fura lenne, ez a 20 ember tényleg a nagyon szűk család és pár barát, kihez csapódna szegény. (Ott pont ezért fotós sem lesz, csak a szertartáson, mert ugye egy ebéd, kajáló embereket meg minek fotózni, tehát más kollegához sem csapódhatna a gk. vezető.)

Vőlegényemnek amúgy van jogsija, csak gyakorlata nincs, pont mert saját kocsit nem tartunk, a munkája révén pedig nincs szüksége a vezetésre. És hát nem is szeretném, hogy az esküvőnk napján ő vezessen.

Mindenképpen idegen kell, de ezt hogy szokták?

Bármi ötletet szívesen veszek, köszönöm előre is.

#esküvő #sofőr #menyasszonyi autó
2017. okt. 31. 08:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fölöslegesnek tartom emiatt bérelni és sofőrt fizetni... Csak van egy barát, normális kocsival, aki vállalja, hogy elvisz titeket. Engem is kértek már fel, simán meg tudtuk oldani, a párom jött máshogy és kész.
2017. nov. 2. 12:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért még futunk egy kört. Családon belül tuti, hogy nincs, de valaki barát még lehet.
2017. nov. 2. 15:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Illetve vőlegényem munkatársa, akivel haverok is. Neki tetejébe szép kocsija van, Audi. Akkor őt is meghívnánk, mint kollegát, ha így vállalná a "parádés kocsis" szerepét.
2017. nov. 2. 15:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez is megoldódott: A vőlegényem tanúja fog vinni minket. Lehet, hogy fura, hogy a tanú, de szerintem nincs ebben semmi. Egyedülálló is, így még egyszerűbb.
2017. nov. 11. 08:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot!:)
2017. nov. 11. 10:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Semmi fura nincs benne, sokszor vezet a tanú, sőt a vőlegény is szokott. Sok boldogságot!
2017. nov. 11. 10:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Tényleg megbízható, igazi jó barát, lelkiismeretes. És örömmel vállalja.

(Most akkor ezért tényleg kár lenne smúzolnom a gyökér bátyámnak.)

2017. nov. 11. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!