Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titokban akarunk házasodni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban akarunk házasodni de hogyan? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szeretnénk összeházasodni mert nagyon szeretjük egymást,de nem szeretnénk hogy kiderüljön!Tanuk nélkül lehet házasodni?Ha nem hogy oldjuk meg?Csak hétvégente vagyunk együtt melo miatt ezért külön lakásban lakunk konkrétan nem tervezzük az összeköltözést de minél több időt töltünk együtt,ha házasok leszünk lakhatunk külön lakcimen? Van egy kisfiam egy másik férfitól őt hogy befolyásolja ez a házasság?gyerektertásra gondolok nem mintha eddig fizette volna de ha eljutnák odáig akkor befolyásolja az összeget?
2010. máj. 30. 01:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Milyen szeretet az, amit titkolni kell?

Ne haragudj, de nálam ez nem szeretet. Nem azt mondom, hogy dicsekszünk vele boldog-boldogtalannak, de ha a párom el akarna rejteni a világ elől, ha nem vállalna fel, ha nem adta volna nekem a nevét... biztosan nem mentem volna hozzá.

2010. máj. 30. 23:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha itt lenne Vegas akkor már rég házasok lennénk nem kéne ennyit vacilálni!!Örülök hogy vannak olyanok is akik megértenek:)ha szeretsz valakit és ő is téged nem számit hogy mások tudják e vagy sem házasok vagytok!Ennyi!
2010. máj. 30. 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a krédésed? Csaknem úgy megy, mint Vegasban, csak előre be kell ott jelenteni (ettől nem tudja meg senki...). Aztán 1 hónap múlva visszamenni és pont mint Vegasban, az utcán leszólitotok két tanút, vagy egy irodából áthivnak nektek 2 embert és teljes titokban lehet házasodni. Ennyi.
2010. máj. 31. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:

A szeretet, szerelem nem egy rongy, amit lobogtatni kell mindenki előtt. Ez az érzés feltétlenül csak két emberre tartozik, mások úgysem tudják megérteni, legfeljebb elképzelni vagy elfogadni.

A felvállalás sem azon múlik szerintem, hogy hány kikent-kifent vendég ül a húsleves mellett. Nem hiszem, hogy jobban szeretném a páromat, ha összehívunk minden ismerőst meg rokont, kidobunk egy pár százezer forintot egy bulira és úgy mondjuk ki az igent.

Három olyan barátom is van, akiknek hetedhét országra szóló lakodalmuk volt, 200 vendég, három napos dínom-dánom, stb. Mára mindegyikük elvált. Megérte?

Szerintem, ha mindketten úgy érzitek, hogy megfelel nektek a titkos esküvő, akkor vágjatok bele! Aztán majd meséld el, milyen volt! :)

2010. jún. 3. 00:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem azzal volt gondom, hogy miért kell titkos esküvö, hanem azzal, hogy ha ugysem élnek együtt, akkor MINEK egyáltalán esküvö és mi a a romantikus abban, hogy össze vagyok valakivel házasodva, de nem élek vele.
2010. jún. 3. 08:18
 16/17 anonim válasza:

Én nemrég költöztem össze az új párommal.A régi kapcsolatomból született egy kisfiam(a volt párom nem fogadja el a helyzetet!).Mi is teljes titokban szeretnénk összeházasodni csak két tanúval,se szülők,se rokonok,se barátok mert elegünk van mindenkiből,főleg a sok okoskodásból! 31éves vagyok és nem érzem magam éretlennek.

Szerintem te sem vagy az!Mindent úgy csináljatok ahogy nektek jó és ne törődjetek senkivel! Legyetek boldogok!

2010. jún. 3. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Tudok három híres emberről, aki titokban házasodott. Annyira híresek, hogy kettőt ti is ismernétek. Utólag aztán kiderült, onnan tudok róla. Egyet személyesen ismerek.

Zeneszerzők és egy színész. Komoly, felnőtt emberek.

A csiricsárét a pórnép kedveli. Nem mondom abban is van valami de ahogy a barátaim esküvőit elnéztem,hááát..

Aztán az élettársam egyszercsak kijelentette milyen jó lenne titokban összeházasodni:)

Értelemszerűen örültem is mint a vakegér!

júl. 1. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!