Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek a "párkapcsolat"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "párkapcsolat" együttélést jelent?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. máj. 30. 08:25
 12/17 anonim ***** válasza:

A kettő nem ugyanaz.A párkapcsolat jelenthet járást is,jelenthet együttélést is,de nem feltétlenül azonos vele.

Az meg,hogy egy szerelmes fiatal párkapcsolatnak minősíti a néhány hónapos együtt járást is,az természetes dolog,mivel ő így érzi,mert szerelmes.Más is a fellegekben járt 16 évesen szerintem.

2010. máj. 30. 11:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

ha kezdeti a kapcsolat,főleg fiataloknál,akkor járnak.Húsz felett inkább eggyütt vannak.

ha már hosszabb ideje eggyütt vannak akkor van a "párkapcsolat".De nem élnek eggyütt.

ha eggyütt élnek akkor élettárs.

Házasság után házastárs.

Sztem.

2010. máj. 30. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hm...

én 16 évesen "jöttem össze" (hogy utálom ezt a kifejezést) a párommal, most 2o leszek. Ő 21 éves lesz hamarosan.

Nem élünk együtt, mert nem teszi lehetővé a távolság, egyelőre. Most ezek szerint nem élek párkapcsolatban? :-S akkor minek kéne nevezni? szerintem semmi sem ennyire fehér vagy fekete...

Normális, hogy egy 2-3 hónapos kapcsolat nem párkapcsolat. De azért 1-2 év után szerintem csak illendő így nevezni...

Nagymamám most is úgy tartja, hogy a párommal "barátkozunk":D Azért elég durva több mint 3 év után. Ver is a víz mikor ezt hallom. Főleg mert eljegyzés előtt állunk:-S

2010. máj. 30. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálam nem csak együttélést jelent,meg házasságot,hanem viszonzott szerelmet,attól teljesen függetlenül,hogy milyen gyakran találkozunk,milyen messze élünk egymástól...stb Akkor is összetartozunk,mert összeköt a szerelem.
2010. máj. 30. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:
ja,89-es 23 L
2010. máj. 30. 13:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs ezekre szerintem igazán definíció, lehet, hogy valakinek igen, valakinek nem. Meg ez korfüggő is. Ma már csak a nagyim mondja például, hogy xz "udvarlója", pedig annak is van értelme, vagy pl az anyukám azt mondja sose értette mit jelent az "összejönni" kifejezés. Én ha arra, ha valakik nem élnek együtt, hanem találkozgatnak inkább a randizás szót használnám, de van aki meg ezt csak arra érti akit még nem ismer.
2010. máj. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!