Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő alatt gyerekmegőrző?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő alatt gyerekmegőrző? Hallottatok ilyenről?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvőnk és erősen dilemmában vagyunk, mivel viszonylag sok ismerősünknek van/lesz addigra kicsi gyereke. Semmiképpen nem akarom kikötni, hogy gyereket nem lehet hozni, ugyanakkor nagyon nem szeretném, ha a szertartás alatt valamelyik ordítani kezdene...

Arra gondoltam, hogy köztes megoldásként felvennénk egy vagy két (vagy amennyi kell) dadust, akik egy erre a célra kijelölt szobában erre a 30 percre vigyáznának a kisebb gyerekekre. Előtte-utána tőlem úgy őrjönghetnek ahogy akarnak :))

Ti ilyesmiről hallottatok már? Én még nem, de nekemnagyon kézenfekvő, egyszerű és biztonságos megoldásnak tűnik.

2017. okt. 12. 11:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
Én hallottam már ilyesmiről, és ebben az esetben tök jó ötlet sztem!
2017. okt. 12. 17:21
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk bizony volt olyan esküvő ahol ment a hiszti és anyuka telibeszarta.

A menyasszony-vőlegény helyében kirugdostam volna gyerekestől, végül az anyakönyvvezető szólt rá, hogy menjenek kifelé, mert ő sem tud odafigyelni, meg egyébként is.

2017. okt. 12. 18:48
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 2 évben kb 4 esküvőn voltunk. Minden esetben megkérdeztem, hogy gyereket vigyünk-e. Mindig az volt a válasz, hogy feltétlenül. Idén nyáron a 4 éves fiam egész este velem táncolt, alig hagyott leülni. Gyereke válogatja, hogy hogy bírja.
2017. okt. 12. 22:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Múlt hónapban voltunk esküvőn, anyuka volt a tanú, a kiscsaj (kábé másfél éves) végighisztizte a szertartást, anyuka meg elnézően mosolygott, mert hát persze, ez természetes, a babóca nagyon anyás. Apukának meg eszébe se jutott kivinni a gyereket, mert akkor lemarad a szertartásról.

Videókon kb. csak a gyerek hisztije hallatszik a zene meg a beszéd helyett-mellett....

Ilyen tapasztalatokkal én is csinálnék gyerekmegőrzőt. Sértődés vagy sem. Sőt, én tovább mennék: nyilván nem kötelező betenni a gyereket, ha nem marad ott vagy a szülő félti vagy túl kicsi vagy akármi. De ez esetben az utolsó sor lenne fenntartva a gyerekeseknek, és igenis jelezném, hogy kéretik ügyelni a szertartás zavartalanságára.

(Félreértés ne essék, imádom a gyerekeket, és azt is megértem, ha nincs nagyi-akárki otthon felvigyázni, vagy ismerős-rokon gyerek, aki jönni akar. De akkor igenis a szülőnek is tudomásul kell vennie, hogy biza lemaradhat a műsor egy részéről, ha a gyerekkel kell foglalkoznia.)

2017. okt. 13. 09:38
 25/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Végül én is arra jutottam, hogy összedugom a fejem az érintett barátokkal és nagyon szépen elmondom nekik, hogy gyerekmentes esküvő lesz. És nem azért, mert utálom a gyerekeket, hanem mert ez a mi napunk és így döntöttem. Bulizni is így fogunk tudni normálisan; nem jó ha a szülők folyamatosan a kicsiket nézik fél szemmel, aztán este 10 percenként köszönget el valaki.

Megmondom őszintén, hogy szerintem aki besértődik azon, hogy az esküvőmet a gyereke sikítása nélkül képzeltem el, arra én nem kívánok több gondolatot áldozni. Akkor ne jöjjön. Sajnálom, ha annyira nem fontos neki ez az esemény, hogy 10 órára le tudjon szakadni a gyerekeiről, de én ebből magamra nézve nem fogok lelkiismereti kérdést csinálni.

Anyukaként pedig, ahogy sokan írták is, én magam se fogok gyerekkel menni de nekem ez eddig is egyértelmű volt.

2017. okt. 13. 13:05
 26/27 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem jól döntesz, de készülj fel rá, hogy az anyatigriskommandó ízekre fog szedni.
2017. okt. 13. 14:32
 27/27 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is nagyon jól döntöttél.
2017. okt. 13. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!