Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő alatt gyerekmegőrző? Hallottatok ilyenről?
Nyáron lesz az esküvőnk és erősen dilemmában vagyunk, mivel viszonylag sok ismerősünknek van/lesz addigra kicsi gyereke. Semmiképpen nem akarom kikötni, hogy gyereket nem lehet hozni, ugyanakkor nagyon nem szeretném, ha a szertartás alatt valamelyik ordítani kezdene...
Arra gondoltam, hogy köztes megoldásként felvennénk egy vagy két (vagy amennyi kell) dadust, akik egy erre a célra kijelölt szobában erre a 30 percre vigyáznának a kisebb gyerekekre. Előtte-utána tőlem úgy őrjönghetnek ahogy akarnak :))
Ti ilyesmiről hallottatok már? Én még nem, de nekemnagyon kézenfekvő, egyszerű és biztonságos megoldásnak tűnik.
mondjuk értelmes szülő nem visz el olyan gyereket, aki may sír vagy kakil.
de ősanyák biztos ott verik majd magukat.
elég sokat olvastam hogy a gyerek ordított a szertartás alatt de anyuka nem szólt rá.
Nem rossz ötlet, de én akkor már lehet, hogy tovább vinném a dolgokat, és nem csak arra a fél- 1 órára lenne gyerekmegőrző, hanem vacsora előtt-után is, hogy a szülők is ki tudjanak kapcsolódni, és ne kelljen mondjuk este 8kor hazamenni, hanem ha elfárad a gyerek akkor csak ledől a megőrzőbe és kész.
Mondjuk hátránya, hogy kérdéses, hogy a vendég gyerekek hogyan viszonyulnak az idegen emberekhez (dada személyében), mert lehet, hogy a szertartás kezdete után 10 perccel 1-2 gyerek üvöltve visít majd a szülei után és nem lehet őket lekötni. De alapjában véve jó ötlet :)
normális anyuka mondjuk kiviszi és aki nem?!
gyerekmentes esküvő! legjobb! hidd el!
Pff gecc:)
Jó irányba halad a világ :(
Neked nem esküvő kéne hanem agybeültetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!