Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik kitenni a nászajándék gyűjtő dobozt, ha nem lesz menyasszonyforgatás?
Program: kora délutáni szertartás, 15 órakor ünnepi ebéd, tortavágás stb. Max 18-ig tartana a "lagzi".
Többen jelezték, hogy szeretnének hozni nászajándékot/pénzt az esküvőnkre, viszont azt nem tudják, hogy nem egy hagyományos lakodalmunk lesz, hanem inkább egy élőzenés késői ebéd.
Azert jelezni kellett volna, hogy nem a megszokott eskuvo lesz, mert ugy keszulnek, ugy rendezik a dolgaikat.
Miert nem tajekoztattatok a vendegeket?
Nekem hasonló lesz, fél egykor esküvő, utána ebéd, tortavágás, süti, iszogatás, beszélgetés, 5-kor mindenki hazamegy.
Ezt mi simán megmondtuk a meghívottaknak. Pont hogy ne fél éjszaka tartó táncos bulira számítsanak.
Még biztos nem késő, ezt mondjátok meg nekik, szerintem.
Ez a vendegek atvagasa igy. Egy 2-3 oras ebed. A vendegek ugy szoktak penzt adni, hogy belekalkulaljak a koltsegeket is. Direkt nem szoltok, hogy tobbet adjanak.
Hidd el, senki nem lesz elajulva ettol a nem fair huzastol, amit csinaltok.
Itt írta valaki, hogy a vendégek úgy szoktak pénzt adni, hogy belekalkulálják a költségeket is.
De azért szerintetek a közeli rokonok (testvér, keresztszülő), ők amennyit szántak, azt odaadják így is? Hogy nincs nagy lagzi, hanem egy ünnepi ebéd az esküvő után?Mondjuk ha én a testvérem gyerekének az esküvőjére rászánok 200 ezer forint ajándékpénzt, én így is odaadnám, hogy nincs reggelig tartó táncos lakodalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!