Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik kitenni a nászajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik kitenni a nászajándék gyűjtő dobozt, ha nem lesz menyasszonyforgatás?

Figyelt kérdés

Program: kora délutáni szertartás, 15 órakor ünnepi ebéd, tortavágás stb. Max 18-ig tartana a "lagzi".

Többen jelezték, hogy szeretnének hozni nászajándékot/pénzt az esküvőnkre, viszont azt nem tudják, hogy nem egy hagyományos lakodalmunk lesz, hanem inkább egy élőzenés késői ebéd.

2017. szept. 20. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Tegyetek, az ingyen penz jol jon, nem?
2017. szept. 20. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Azert jelezni kellett volna, hogy nem a megszokott eskuvo lesz, mert ugy keszulnek, ugy rendezik a dolgaikat.

Miert nem tajekoztattatok a vendegeket?

2017. szept. 20. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasonló lesz, fél egykor esküvő, utána ebéd, tortavágás, süti, iszogatás, beszélgetés, 5-kor mindenki hazamegy.

Ezt mi simán megmondtuk a meghívottaknak. Pont hogy ne fél éjszaka tartó táncos bulira számítsanak.

Még biztos nem késő, ezt mondjátok meg nekik, szerintem.

2017. szept. 20. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Ez a vendegek atvagasa igy. Egy 2-3 oras ebed. A vendegek ugy szoktak penzt adni, hogy belekalkulaljak a koltsegeket is. Direkt nem szoltok, hogy tobbet adjanak.

Hidd el, senki nem lesz elajulva ettol a nem fair huzastol, amit csinaltok.

2017. szept. 20. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Minek a gyűjtődoboz? Aki ajándékot akar adni, az odamegy hozzátok és két puszi kíséretében odaadja, ennyi. Ez nincs napszakhoz kötve.
2017. szept. 21. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kitehetitek! A menyasszonytánc nem "muszáj" ahhoz, hogy a nászajándékaitokat megkaphassátok, akkor sem, ha pénz. Majd a vőfély/koordinátor elmondja, hova lehet betenni a pénzt, vagy ha személyesen akarják átadni, úgy.
2017. szept. 21. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Viszont a meghívóban írjátok le rendesen a programot, akkor az alapján hoznak pénzt. Ne ott, a helyszínen derüljön ki, hogy x órakor kalap-kabát.
2017. szept. 21. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép dolog. Ha esküvőt akarok, akkor az nem azért van,hogy pénz kapjak érte vagy elvárjam az ajándékot. Aki akar ad, ha nem nem. Azért hívom a vendégeket,hogy velünk együtt ünnepeljenek,nem pénzügyi befektetésként. Azt nem értem ha valaki meghívtatok az miért nem tudja, hogy mi lesz és hogyan? Nem beszélgetettek mikor meghívtátok Őket? Amúgy a barátnőm esküvője volt így 3 hete, ott is -kor volt ebéd, igaz még 20-an sem voltunk, de mindenki tudta mik lesznek a programok.
2017. szept. 21. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Itt írta valaki, hogy a vendégek úgy szoktak pénzt adni, hogy belekalkulálják a költségeket is.

De azért szerintetek a közeli rokonok (testvér, keresztszülő), ők amennyit szántak, azt odaadják így is? Hogy nincs nagy lagzi, hanem egy ünnepi ebéd az esküvő után?Mondjuk ha én a testvérem gyerekének az esküvőjére rászánok 200 ezer forint ajándékpénzt, én így is odaadnám, hogy nincs reggelig tartó táncos lakodalom.

2017. szept. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!