Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha valakinek az eskuvoje napjan herpesze van a szajan?
Figyelt kérdés
Ugye az anyakonyvvezeto mondja h csokoljak meg egymast de egyikuknek herpesze van. Ilyenkor mi tortenik?2017. szept. 5. 14:23
1/7 anonim válasza:
Nem veszi feleségül...miért mi történne? Semmi különös megcsókolja és kész ennyi, aztán megy tovább a ceremónia.
2/7 anonim válasza:
Előtte kimondod az igent...azután meg jóban- rosszban. Ha már esküdtök ezt be lehet vállalni, utána lesz min derülni egész életetekben, és hidd el lesznek még durvább dolgok is:)
Vannak helyileg alkalmazható szerek azt mindenképp be kell vetni hátha hat, vagy enyhít valamennyire.
Sok boldogságot!
3/7 anonim válasza:
A herpesz nem halálos tudtommal. Maximum elkapod aztán elmúlik. De még az sem biztos, én pl sosem kapom el a barátomtól, neki néha kijön. Szerintem utoljára valamikor kisgyerekkoromban volt herpeszem.
4/7 anonim válasza:
Semmi. Valószínűleg már régen lefertőzték egymást egyébként is. Meg mivel bőr és nyálkahártya sérüléseken keresztül terjed könnyebben, ha nincs sérülés a másik száján, nehéz elkapni. (Amúgy a herpeszből nem lehet kigyógyulni, mindig ott van a szervezetben, csak van akinek nem jönnek ki a hólyagok mert jó az immunrendszere.)
6/7 anonim válasza:
Van rá tapasz, alig látszik és sminket is lehet rá tenni. Compeed a neve. Mehet a csók is, nem kell a másik félnek érintkezni a fertőzött bőrfelülettel.
7/7 anonim válasza:
Én olvastam a Ptk.-t, de a csók tudtommal nem tartozik a feltételek közé, hogy egy házasság érvényes legyen. Szóval jogilag nincs különösebb jelentősége. Persze hülyén néz ki, ha vannak vendégek is a polgári szertartáson, és a végén még sincs csók. Mindenesetre ha mégis így alakul, akkor mondjuk megbeszélhetitek az anyakönyvvezetővel még a kezdés előtt, hogy ne erőltesse a csókot a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!