Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül az esküvői helyszín bérlése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Persze tudom, mindenkinek a pènztárcája válogatja, de èrdekelne, hogy Ti mennyièrt bèreltètek/ fogjátok bèrelni a lagzi helyszínèt? Mi számít drágának, ès mi olcsónak. Tudom, helyszín, lètszám ès városfüggő is de mègis èrdekelne a tapasztalatok.
Ès a kiírt árak általában mennyire alkudhatóak?
Előre is köszönöm!
2017. aug. 30. 15:02
1/3 anonim válasza:
vhol nincs bérleti díj, máshol kb 200-250 mondjuk egyik, kettőig, aztán óránként még kb 80-100e.
alkudni esélytelen, mivel minden hely tele van, ha nem foglalod le, jön más és megteszi.
2/3 anonim válasza:
Mi olyan helyre megyünk, ahol nincs bérleti díj. Csak az étel-ital árát kell fizetni. Semmi extra költségük nincsen.
3/3 A kérdező kommentje:
Utolsó, vagyis èzzetemben lesz a lagzi? Vagy ez egy rendezvènyterem? Ha az utóbbi megkèrdezhetem, hogy hol? :)
2017. szept. 1. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!