Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katolikus templomban református pap?
Olyan szokott lenni, hogy mindkét pap jelen van, megoldható.
31/f
Katolikus templomban olyan nem lehet, hogy csak református esketés. Olyan viszont lehet, hogy ökumenikus, ha az egyik fél katolikus, a másik meg református.
És igen, a polgári után kell lennie, a reformátusnak mindenképp, meg ha ökumenikus, akkor értelem szerűen annak is, mivel a reformátusoknál nem külön szentség a házasság, hanem csak megáldják a polgárit.
6-osnak
Pedig bizony én voltam a Budapesti Bazilika Szent Jobb kápolnájában olyan esküvőn, amelyen református lelkész esketett egyedül.
:)
"Pedig bizony én voltam a Budapesti Bazilika Szent Jobb kápolnájában olyan esküvőn, amelyen református lelkész esketett egyedül."
Oké, hivatalosan nem lehet. Egy nyakas kálvinistát csodálom, hogy nem zavarta az, hogy egy "bálvány" előtt kellett lennie. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!