Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb mellű lánynak esküvői ruha?
Túlsúlyos vagyok,165cm és 85-90kg.Nem mondom h kövér vagyok,mert viszonylag jól eloszlik rajtam,rendesen van derekem,fenekem de hát mi tagadás erős vagyok vmilyen szinten.Milyen ruhát javasoltok ami mégis mennyasszonyos,de nem kövérít jobban és amiben a mellem is "megvan"(90D-s)
Cipőre olyan 5-7cmes sarkot tervezek.
Szia!
nyugodtan menj el esküvői ruhaszalonban. Most már kifejezetten olyan ruhák is vannak, amiket nem "ropi"lányokra tervezetek. Sőt van olyan szalon, amely hírdeti is, hogy vannak xl, 2xl-es ruháik is. Fel kell próbálni őket, és segítenek kiválasztani a megfelelőt. A próbákhoz cipőt is vihetsz magaddal. Érdemes persze több salonban, több ruhát felpróbálni.
Üdv!
a lényeg nem a csajszin van,hanem azon hogy milyen fazonú a ruha.És tudom hogy rosszul hangzik hogy 90kg de rajtam eloszlik mások is ezt mondják,sokat elvesz a mellem :):)
mégis parázok hogy úgy fogok kinézni mint egy kötözöttsonka.
Nem tudnál akár privátba képet küldeni? Többet tudnánk segíteni... Nyugi, semmi hátsó szándék. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!