Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül a házasság utáni névváltás?

Figyelt kérdés
Milyen okmányokat kell módosítani?Igaz hogy a taj-,és adókártyán a névváltás ingyenes?
2010. máj. 23. 17:31
 1/6 anonim válasza:
100%

Személyi igazolvány-1500Ft

Lakcímkártya-500Ft

Adókártya, taj kártya ingyenes volt.

Jogosítvány-4000Ft

Útlevél ha van 5 évre 7500Ft (nekem pont le is járt)

Ha van neveden autó akkor törzskönyv, és forgalmi-6000-6000Ft

Én cseréltem a bankkártyámat is, az is 1500Ft volt.

2010. máj. 23. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az előző alapos válasz volt:) annyi kiegészítés, hogy először az okmányirodában kérni kell a névmódosítást, ami 5000 Ft. Utána kapsz egy papírt (határozatot) és ezzel tudod majd mindenhol módosítani a neved:)

Végigjártam én is:)

2010. máj. 23. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok:) Bocsi, de rosszul olvastam a kérdést:( Nincs az 5000 Ft-os tétel. Rád nem vontakozik szerencsére:) csak az elváltakra. És pont e kérdés előtt a válásos kérdéseket nézegettem és nem figyeltem eléggé:( Bocsi mégegyszer:)
2010. máj. 23. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
25%

Azt hiszem az illeték 12 000

de akarták azt is 120 ezer legyen, de nem tudom, hogy ezt bevezették e.

2010. máj. 23. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem is minden annyi volt, mint amit az első hozzászóló írt.

én az otp-nél vagyok, ott azt mondta a nő, hogy a kártyám lejár másfél év múlva, így azt nem kell cserélnem, csak a rendszerben írják át a nevem, és az új kártya majd már azzal jön

2010. máj. 23. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat
2010. máj. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!