Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire kényelmesek/kényelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kényelmesek/kényelmetlenek a menyasszonyi/koszorúslány ruhák?

Figyelt kérdés

A nyáron koszorúslány voltam, fűzős ruhám volt (nem tudom számít e, nem lett rám varrva a ruha, csak 1x kellett próbálni, mert a hossza pont jó volt).

A "nagy napon" amíg álltam benne, kényelmes volt, de amikor le kellett ülni, onnantól kezdve akármit csináltam, kényelmetlen volt. Időnként kellett rajta lazítani, de ez gondolom természetes. Folyamatosan nyomott a merevítő, vacsorázni nem is tudtam benne.

Jövőre aktuális lesz a saját lagzim is, de ha a többi ruha is ilyen kényelmetlen, lehet inkább lagzi sem lesz, csak a szertartás.

Milyen élményetek/tapasztalatotok van a menyasszonyi, koszorúslány ruhákról?

2017. júl. 22. 13:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon kényelmes volt, igaz nem tipikus menyasszonyi ruha volt, hanem egy térdig érő, színés, fűző nélküli ruha. Egy varrónő kollekciójából választottam, kérdezte, hogy én mit szeretnék átalakítani rajta, mondtam neki, hogy csak annyit, hogy teljesen zárt legyen felül, mert eleve nem szeretem a mély dekoltázst, azon meg nem akarok aggódni az esküvőm napján, hogy kiesik-e a mellem a ruhából vagy sem. Szóval szerintem nem triviális, hogy kényelmetlen és nem kell kényelmetlennek lennie. Szerintem simán meg lehet találni a stílusodhoz illő, de egyben kényelmes ruhát.
2017. aug. 27. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!