Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik így elmenni az esküvőre?
Meghívtak egy esküvőre de úgy hogy a meghívó nem az én nevemre szólt hanem az édesapáméra és a családjára de csak ketten vagyunk a családban.Apukám ígyse úgyse menne. De nekem van párom amiről ők valószínűleg nem tudtak ezért nem kaptam sajat névre szóló meghívót csak a család nevére.
De azt mondták hogy én menjek a párommal szóval meghívtak. És én azt mondtam, hogy rendben akkor megyünk ketten. De a barátom nem akar jönni így hogy nem lát saját névre szóló meghívót...
Nálunk is ugyanez van, pont a héten voltunk esküvőn. :) Egy darab meghívót kapott édesanyám, ebben benne voltam én meg a párom is, és természetesen szóban külön jelezték, hogy ugye mi is megyünk?
Lett is volna hatalmas sértődés, ha nem megyünk el...
Pár hét múlva lesz az esküvőnk, és megmondom őszintén eszembe nem jutott külön névreszóló meghívókat gyártani az "oldalbordáknak"... akiket meghívtunk, természetesen párostul hívtunk, de megmondom őszintén van olyan "oldalborda", akit nem is ismerek, mert kb. egy hete vannak együtt (megjegyzem ez a része mellékes, ha a párja, akkor várjuk szeretettel, pont). A lényeg, hogy a párod bolond. :P
Nálunk volt olyan, hogy xy-t meghívtuk (persze párostul), és konkrétan tegnap hívott fel, hogy hát szakítottak, de van új csaj, szal nem gond-e, ha mást hoz... x) Már miért lenne gond? :)
Szal a kedves párod kissé túlspilázza a dolgot szerintem, én is voltam már esküvőn "plusz egy fő"-ként, mégsem éreztem sértve magam...
még látni sem láttam névre szóló meghívót, nem hogy kaptam volna... :D errefelé nem divat ez a névreszóló dolog. általában úgy van fogalmazva a meghívó, hogy sok szeretettel meghívunk téged és kedves családodat ...., vagy ekkor és ekkor lesz ez és ez, amit meg szeretnénk osztani veletek...
illetve szóban elmondják, hogy szívesen látják a párokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!